Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dara Rolins 6 mesiacov po rozchode s Rytmusom: Nie som sama!

Dara Rolins po rozchode s Rytmusom vraj nie je sama. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins po rozchode s Rytmusom vraj nie je sama. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Po tom, čo sa na verejnosť dostala správa, že Dara Rolins (45) a Patrik Rytmus Vrbovský (41) sa rozišli, raper si pomerne rýchlo našiel za blondínku náhradu. Už nejaký ten mesiac žiari šťastím po boku moderátorky Jasminy Alagič. Naopak speváčka o žiadnom novom mužovi vo svojom živote doposiaľ neprehovorila. Priznala však, že nie je sama!

Verejnosť v marci šokovala správa, ktorú sa vtedy rozhodli verejnosti prezradiť Patrik Rytmus Vrbovský a Dara Rolins - dvojica totiž vtedy verejne priznala na sociálnej sieti Instagram svoj rozchod. Z toho sa raper pomerne rýchlo dostal a už o chvíľu sa usmieval po boku moderátorky Jasminy Alagič, kvôli čomu sa naňho zosypala lavína kritiky. 

Dare trvalo dlhšie, kým sa z krachu vzťahu dostala a ako sama priznala, potrebuje viac času, aby sa opäť zaľúbila. Teraz však otvorene prehovorila o tom, že hoci po jej boku nie je partner, ktorého by chcela verejnosti prestaviť, sama rozhodne nie je. 

„Ku mne domov chodí veľa ľudí a medzi nimi sú aj muži. Zatiaľ vedľa mňa nie je chlap, ktorého by som chcela predstaviť verejnosti ako svojho partnera. Ale tým nechcem povedať, že som sama,“ povedala pre blesk.cz Rolins, ktorá dodala, že aktuálne prežíva veľmi pokojné obdobie a momentálne žije najmä pre dcérku Lolu a prácu a je otvorená všetkému, čo jej prinesie budúcnosť. 

Viac o téme: Dara RolinsPatrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu