Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TOPKY z Bratislavských módnych dní: Sexi Chomisteková len v podprsenke, hipisáčka Eva Černá a TRAPAS na móle!

Karolína Chomisteková, Eva Černá a modelka, ktorej sa na móle podaril úsmevný trapas. Zobraziť galériu (33)
Karolína Chomisteková, Eva Černá a modelka, ktorej sa na móle podaril úsmevný trapas. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – V pondelok večer sa Bratislavské módne dni začali prehliadkou modelov nielen od slovenských návrhárov, ale aj od zvučných britských značiek. Na prehliadkovom móle sa tak spojila anglická elegancia a slovenský cveng. Táto módna šou sa však nezaobišla bez trapasu!

Svoju šancu predviesť kolekciu jeseň-zima 2018 dostala nielen anglická móda, ale najmä naši slovenskí dizajnéri. Skvostné topánky predviedla Renáta Kliská, eleganciu Zuzana Haková a večerné róby sa niesli pod taktovkou Jany Jurčenko a Jany Pištejovej. Modely dvoch šikovných módnych návrhariek s noblesou niesli celebritné krásky ako Simona Leskovská, Dominika Grecová, Soňa Skoncová či Karolína Chomisteková.


Totálna NECHUTNOSŤ na BMD: Dorazila len v gaťkách a všetkým ukazovala svoju chlpatú... No FUJ!


Hoci modelky si módnu šou nemohli pozrieť, potešiť svoje oko novinkami na nadchádzajúcu sezónu sa prišli prominentní hostia. Nechýbal medzi nimi ani celebritný otec Boris Kollár, ktorého sprevádzala dcéra Ester. Prehliadku si nenechala ujsť ani riaditeľka Fashion TV Gabika Drobová či modelka Silvia Kucherenko.

Ešte počas šou sa na prehliadkovom móle udial trapas mladučkej modelke, ktorá na seba strhla pozornosť už len tým, že sa ukázala v sprievode dvoch psov. Je otázne, či ju zvieratá len viac potiahli alebo sa jej zamotala noha, no slečna bola nútená vyzuť sa z topánok a pokračovať tak v prehliadke bosá. Topánky jej solidárne „vyzdvihol“ ďalší predvádzajúci.

VIDEO: Modelka zakopla na móle a vyzula si topánky

BMD Zakopnutie na móle

Nielen módni návrhári a dizajnéri si dali záležať na modeloch, ale aj hostia, ktorí si prehliadku prišli vychutnať. Prekvapivý bol outfit bývalej markizáčky Evy Černej, ktorá si tak trochu zaspomínala na obdobie hippies. Oblečená prišla ako dieťa kvetov a na tvári mala len veľmi jemný make-up.

Eva Černá zvolila outfit, ktorý pripomínal obdobie hippies.
Zobraziť galériu (33)
Eva Černá zvolila outfit, ktorý pripomínal obdobie hippies.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pozornosť, minimálne mužského osadenstvo, si určite užila aj riaditeľka súťaže krásy Karolína Chomisteková, ktorá sa po prehliadke prezliekla do sexi čierno-bieleho outfitu, z ktorého pohľad najviac priťahovala podprsenka. Karolína si takýto model rozhodne môže dovoliť.

Karolína Chomisteková vyrážala svojím outfitom dych.
Zobraziť galériu (33)
Karolína Chomisteková vyrážala svojím outfitom dych.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Karolína ChomistekováBratislavské módne dniEva Černá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu