Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prvá FOTO Sklenaříkovej po pôrode: Tá žena vážne rodila?!

Topomodelka Adriana Sklenaříková s manželom Aramom Ohanianom. Zobraziť galériu (5)
Topomodelka Adriana Sklenaříková s manželom Aramom Ohanianom. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Vyzerá super! Adriane Sklenaříkovej sa v polovici augusta splnil veľký sen - vo veku 46 rokov sa stala prvýkrát mamou. Na svet priviedla dcérku, ktorej spolu s manželom Aramom Ohanianom dali meno Nina. Jej manažér Miro Šimonič sa teraz pochválil prvou fotkou modelky po pôrode. Pozrite, tá žena naozaj rodila?!

Adriana Sklenaříková si aktuálne užíva najšťastnejšie obdobie svojho života. Po dlhých rokoch snaženia sa totiž v polovici augusta stala prvýkrát mamou. Informácie o pôrode držala modelka v prísnej tajnosti a na verejnosť sa dostali až o niekoľko dní neskôr. Potvrdil ich až jej manažér Miro Šimonič. Ten v týchto dňoch zverejnil aj prvú fotku krásnej mamičky po pôrode.


Sklenaříková (46) je už mamou: Veľké tajnosti okolo pôrodu!


Svoju dlhoročnú kamarátku a jej malú dcérku totiž išiel pozrieť do Monaka. „Deň s najšťastnejšou (a najchudšou) mamou na Zemi a s jej malým anjelikom Ninou. Veľmi ťa ľúbim,“ napísal k fotke Sklenaříkovej manažér Šimonič. A slovenská kráska vyzerá len pár týždňov po pôrode naozaj úžasne. Málokto by pri pohľade na ňu tipoval, že je čerstvou mamičkou. Veď pozrite sami!

Miro Šimonič sa v týchto dňoch stretol s Adrianou Sklenaříkovou a jej dcérkou Ninou. Modelka vyzerá, akoby ani nerodila.
Zobraziť galériu (5)
Miro Šimonič sa v týchto dňoch stretol s Adrianou Sklenaříkovou a jej dcérkou Ninou. Modelka vyzerá, akoby ani nerodila.  (Zdroj: Instagram M.S.)

Viac o téme: Adriana SklenaříkováMiro Šimonič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu