Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sklenaříková ukázala 5-mesačnú dcérku: Tá je ale rozkošná!

Adriana Ohanian Sklenaříková Zobraziť galériu (7)
Adriana Ohanian Sklenaříková (Zdroj: TASR)

MARAKEŠ - Topmodelka Adriana Sklenaříková (47) priviedla v auguste na svet svoje prvé vytúžené bábätko. Hoci už mala relatívne vysoký vek, pôrod prebehol prirodzene a krásna blondína sa spolu s manželom Aramom Ohanianom (63) teší z rozkošnej malej princezničky Niny. Adriana sa nechala aj s dcérkou nafotiť a svetu ukázala svoj poklad!

Slovenská modelka sa 17. augusta 2018, presne mesiac pred svojimi narodeninami, stala mamou a splnila si tak životný sen. Od roku 2014 je vydatá za Arama Ohaniana, ktorý je od krásky starší o 16 rokov. Napriek tomu sa im zadarilo a dvojica sa teraz teší z vytúženej princeznej.

Adriána a Aram sú šťastnými rodičmi malej Ninky.
Zobraziť galériu (7)
Adriána a Aram sú šťastnými rodičmi malej Ninky.  (Zdroj: Instagram A.S.)

Po pôrode stihla Adriana už aj pózovať pre objektívmi fotoapáratov a pracovať. Okrem toho sa však do úlohy modelky dostala aj jej dcérka Nina. Ešte keď bola maličké bábätko, Sklenaříková nafotila zábery s rodinou pre francúzsky magazín Closer. Pred niekoľkými dňami opäť zapózovala s dcérkou. Tentoraz pre Paris Match, pričom fotenie prebiehalo v krásnych záhradách Palais Ronsard v Marakéši.

Malá Nina má 5 mesiacov, rastie ako z vody a je krásna po mame, hoci v jej milej tváričke vidieť, samozrejme, aj črty otca. Adriana s dcérkou sa na ľudí usmievajú z titulky magazínu. Tú nezabudla zdieľať aj samotná modelka s láskyplným popisom. „Dovoľte mi predstaviť vám môj poklad, moju dcéru Ninu, najväčšiu lásku môjho života,“ napísala blondínka k fotke.

Adriana Sklenaříková sa nechala nafotiť aj s dcérkou pre magazín Paris Match.
Zobraziť galériu (7)
Adriana Sklenaříková sa nechala nafotiť aj s dcérkou pre magazín Paris Match.  (Zdroj: parismatch.com)

Viac o téme: Aram OhanianAdriana Ohanian SklenaříkováNina Ohanian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu