Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa Slovenka si zaspomínala na začiatky kariéry: Umelecké meno má od EXMILENCA!

Melánia Kasenčáková Zobraziť galériu (3)
Melánia Kasenčáková (Zdroj: Instagram MK)

BRATISLAVA - V roku 2005 vypukla na obrazovkách televízie Joj tanečná horúčka. V šou Miliónový tanec súťažila aj Melánia Kasenčáková, ktorá sa do finále dostala vďaka odstúpeniu iného tanečníka. Ten jej vymyslel umelecké meno a 6 rokov tvorili pár.

V týchto dňoch hudobný a tanečný štýl hiphop oslavoval 50 rokov na scéne a toto výročie nenechalo chladnou ani tanečnicu Melániu Kasenčákovú. Na sieti Instagram si zaspomínala na svoje začiatky a ľudí, ktorí ju ovplyvnili. 

Nemohla vynechať ani to, vďaka čomu sa stala známou na celom Slovensku. „Vďaka Miliónovému tancu a Johnnymu Perfectovi, ktorý mi vlastne dal moje meno Lady Mel,” pripomenula svojim fanúšikom. 

Melánia Kasenčáková a Johnny Mečoch
Zobraziť galériu (3)
Melánia Kasenčáková a Johnny Mečoch

V roku 2005 sa Melánia Kasenčáková a Johnny Mečoch dostali medzi desiatku súťažiacich, ktorá bojovala na televíznych obrazovkách o finančnú výhru aj možnosť štúdia na prestížnej tanečnej škole. Keď sa ocitli v poslednej trojici s neskoršou víťazkou Dadou Edlingerovou, Johnny sa rozhodol odstúpiť a poskytol tak Melánii lístok do finále. 

Mnohí sa vtedy domnievali, že dvojica má viac než kamarátsky vzťah a po súťaži naozaj začali tvoriť pár. Strávili spolu 6 rokov. Dnes je Kasenčáková vydatá a má dve deti, Mečoch očakáva narodenie svojho prvého potomka. 

Melánia Kasenčáková s manželom
Zobraziť galériu (3)
Melánia Kasenčáková s manželom  (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: Melánia Kasenčáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu