Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Namiesto romantiky nemocnica: Slovenskú tanečnicu museli operovať!

Melánia Ravegnani Kasenčáková Zobraziť galériu (6)
Melánia Ravegnani Kasenčáková (Zdroj: Instagram M.K.)

POPRAD - Hoci je deň sv. Valentína sviatkom zamilovaných, slovenská tanečnica Melánia Ravegnani Kasenčáková (34) si romantiku s manželom neužila. Brunetka totiž leží v popradskej nemocnici a zotavuje sa po operácii, pričom jej vernými spoločníčkami sa na čas stanú barle. Na ocot však neostala a kyticu kvetov jej priniesol aspoň jej otec.

Valentín si zrejme predstavovala inak. Namiesto romantiky však šikovná rodáčka z Popradu skončila v nemocnici pod Tatrami. Melánia Ravegnani Kasenčáková musela podstúpiť operáciu kolena a v nemocnici si ju chvíľku nechajú. S informáciou, že je hospitalizovaná, sa podelila so svojimi fanúšikmi na Instagrame.

Kyticu kvetov na Valentína dostala Mel aspoň od ocka.
Zobraziť galériu (6)
Kyticu kvetov na Valentína dostala Mel aspoň od ocka.  (Zdroj: Instagram M.K.)

„No neni krásny, môj valentínsky darček? Ďakujem Popradskej nemocnici,“ napísala k záberu barlí. Podľa jej odpovede v komentároch musela podstúpiť plastiku krížneho väzu a menisku v jednom. Ostáva len dúfať, že sa čím skôr zotaví a nebude to mať vplyv na jej tanečné kreácie.

Lady Mel nezabudla poďakovať ani lekárom Radovanovi Kŕčovi a Tomášovi Maguthovi, ktorí sa o operáciu postarali. „Máte zlaté ručičky, ale dúfam, že sa tak skoro neuvidíme,“ pochválila doktorov. Aj napriek tomu, že sviatok všetkých zamilovaných prežila v nemocnici, na ocot neostala a kyticu kvetov jej priniesol jej otec Štefan.

Valentín prežila Melánia Kasenčáková v popradskej nemocnici.
Zobraziť galériu (6)
Valentín prežila Melánia Kasenčáková v popradskej nemocnici.  (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: Lady MelMelánia Ravegnani Kasenčáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu