Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sklenaříková pár dní po pôrode konečne prehovorila: TOTO sú detaily!

Adriana Sklenaříková s manželom Aramom Ohaniom sú hrdými rodičmi malej Niny. Zobraziť galériu (4)
Adriana Sklenaříková s manželom Aramom Ohaniom sú hrdými rodičmi malej Niny. (Zdroj: Facebook)

MAROKO – Slovenskej topmodelke sa konečne splnil sen. Pred pár dňami sa Adriana Sklenaříková (46) stala mamou a svojmu manželovi Aramovi Ohaniovi (63) priviedla na svet dcérku Ninu. A teraz plavovláska o tom prvýkrát prehovorila!

Napriek tomu, že dlhonohá kráska drží v náručí svoj uzlík šťastia, predsa len jednu vec ľutuje, a tou je, že nemala dieťa skôr. Hoci vyzerá stále skvele, pokročilý vek po štyridsiatke je predsa len rizikový. Adriana sa netají tým, že po bábätku túžila a o jedno aj prišla. Preto je vďačná, že má zdravú dcérku.

Pôrod malej princeznej držala určitý čas v tajnosti. Príchod modelkinej dcérky na svet potvrdil jej manažér Miro Šimonič, no detaily nechal na samotnú Adrianu. Tá prelomila mlčanie a prezradila detaily z pôrodu. Ako sa už skôr vyjadrila, túžila po prirodzenom pôrode a jej želanie sa vyplnilo.

„Nina sa nám narodila 17. augusta o 15.19 h. Vážila 3 285 gramov a merala 54 centimetrov. Sme obidve v poriadku. Pôrod prebehol prirodzene a práve prežívame najkrajšie obdobie života. Šťastie presahuje všetky očakávania,“ vyjadrila sa novopečená mama pre portál iDnes.cz.

Viac o téme: Adriana Sklenarikova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu