Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Juan zo Skrytej vášne zo Slovenska neodchádza: Chcete sa s ním stretnúť? Vieme, kam má namierené!

Mario Cimarro trávi dovolenku na Slovensku. Zobraziť galériu (5)
Mario Cimarro trávi dovolenku na Slovensku. (Zdroj: RTI Television)

BRATISLAVA - Už viac ako 2 týždne trávi charizmatický Kubánec Mario Cimarro (47) na Slovensku. Herec z obľúbenej kolumbijskej telenovely Skrytá vášeň si užíva dovolenku v Bratislave, kde sa nám ho pred pár dňami podarilo aj nafotiť. Chceli by ste ho vidieť aj vy? Vieme, kam má tento fešák v najbližších dňoch namierené!

Na Topkách sme včera priniesli zábery charizmatického Kubánca Maria Cimarra, ktorého sa nám podarilo nafotiť v centre Bratislavy. Práve tam trávi posledné dva týždne. A čoskoro ho máte možnosť vidieť aj vy. Ako totiž informovala televízia Markíza, predstaviteľ Juana zo Skrytej vášne sa v sobotu objaví na Dni otvorených dverí v Markíze. 


NAŠLI SME HO! Sexi herec zo Skrytej vášne býva v centre Bratislavy a... Wau, je to kus aj v teplákoch!


„V spolupráci s portálom topky.sk sa nám podarilo osloviť svetoznámeho herca a pri osobnom stretnutí dohodnúť jeho účasť na DOD v Markíze. Je to krásny darček pre všetkých fanúšikov seriálov, kde Mario Cimarro účinkuje a ktoré vysielajú stanice skupiny Markíza,“ povedal k príjemnému prekvapeniu pre návštevníkov DOD PR & marketingový riaditeľ Markízy Michal Borec. 

 

Viac o téme: Skrytá vášeňMario Cimarro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu