Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráska z Tvojej tváre má dieťa s kolegom z Markízy: Prvá FOTO dcérky... "Zradila" ju nová hviezda Oteckov!

Viki Valúchová Zobraziť galériu (6)
Viki Valúchová

BRATISLAVA - Krásna herečka Viktoria Valúchová sa v októbri minulého roku prvýkrát stala mamou. S partnerom a hereckým kolegom Samom Spišákom má dcérku Margarétku. Tváričku ich malého pokladu však nechávali ukrytú. Až donedávna...

To, že mladí herci tvoria pár, obaja sprvu tajili a na zvedavé otázky odpovedali skôr naučenými frázami. Neskôr sa však začalo šuškať, že krásna Viktória je s markizákom tehotná a v októbri už sa dvojica tešila zo svojho prvého dieťatka, dcérky Margaréty. Viktória aj Samo si však svoje súkromie dôkladne strážia a ani po pôrode to nie je inak. Ak už herečka na sociálnej sieti zverejní nejaký ten záber zo súkromia, dáva pozor, aby tvárička dcérky zostala pred pohľadmi zvedavých fanúšikov ukrytá.

Kráska z Tvojej tváre
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Výnimku však spravila v prípade kamarátky a hereckej kolegyne Natálie Germániovej. S tou si počas návštevy 'cvakli' selfie a na zábere pritom nechýba ani malá Margarétka. Hviezda z úspešného seriálu Oteckovia fotku zavesila na svoj instagramový profil. Vďaka tomu herečka vôbec prvýkrát ukázala tváričku dievčatka.

Kráska z Tvojej tváre
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram N.G.)

Ktovie, či išlo len o výnimku, alebo mladá mamička konečne v tomto smere prelomila ľady. Treba však povedať, že malá princezná je skutočne rozkošné bábätko.

Viac o téme: Natália GermániováSamo SpišákViktória Valúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu