Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Herečka zo šou Tvoja tvár znie povedome: JE TEHOTNÁ... S novou hviezdou Markízy!

Mladá dvojica vraj čaká svojho prvého potomka. Zobraziť galériu (8)
Mladá dvojica vraj čaká svojho prvého potomka.

BRATISLAVA - Budú mať bábätko! Viki Valúchová (22) sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala vďaka markizáckemu seriálu Búrlivé víno. V čase, keď plavovláska hviezdila v šou Tvoja tvár znie povedome, sa nám ju podarilo zachytiť na nábreží Dunaja v spoločnosti herca Sama Spišáka (25). A teraz sa k nám dostala správa, že dvojica bude mať čoskoro rodičovské povinnosti - mladá herečka je totiž podľa našich informácií tehotná!

Herečka Viki Valúchová si svoje súkromie úzkostlivo stráži. Dokázala to aj pred rokom, keď sa nám ju podarilo zachytiť na nábreží Dunaja v spoločnosti herca z markizáckeho seriálu Kuchyňa, Sama Spišáka. Dvojica vtedy pôsobila veľmi dôverne, no keď sme plavovlásku v tejto súvislosti oslovili, nechcela nič komentovať. 


Nový párik slovenského šoubiznisu? Aha, ako sme ich prichytili!


Aktuálne sa k nám však dostali správy, že medzi nimi predsa len bolo čosi viac, ako len kamarátstvo. Podľa našich najnovších informácií totiž dvojica čaká spolu dieťa. Herečka vraj kvôli požehnanému stavu zrušila aj svoju účasť na pripravovanom turné muzikálu Atlantída. „V divadle to už všetci vedia, lebo zrušila celé turné Atlantídy,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

A hoci ani tentokrát Valúchová nechcela nič komentovať, nakoniec svojimi slovami naše informácie nepriamo potvrdila. Keď sme jej totiž povedali, že vieme aj o zrušenom turné, zahlásila: „Nie, nebolo to určite kvôli tomuto...“ a následne povedala, že sa k svojmu súkromiu nebude vyjadrovať. Naše informácie však nijako nepoprela. Aj na priamu otázku, či je v očakávaní potomka, odpovedala len formulkou, že súkromie komentovať nebude. 

Choreograf a režisér muzikálu Atlantída nám informáciu o neúčasti herečky na turné potvrdil. „Od svojho company manažéra viem, že Viktória oficiálne poprosila o uvoľnenie z turné. A keďže máme kvalitnú alternáciu jej postavy, bolo jej vyhovené. Po dôvodoch, prečo sa potrebovala uvoľniť, som ale nijako nepátral,“ povedal pre Topky.sk Ján Ďurovčík.

Zostáva teda už len sledovať, kedy sa Viki začne zaokrúhľovať. 

Viki Valúchovú a Sama Spišáka sme pred rokom takto nachytali na nábreží Dunaja.
Zobraziť galériu (8)
Viki Valúchovú a Sama Spišáka sme pred rokom takto nachytali na nábreží Dunaja.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Samuel SpišákViki Valúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu