Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizácki diváci sa búria: Toto ste úplne po*****!

Farma X Zobraziť galériu (10)
Farma X (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto tu v histórii Farmy ešte nebolo. Odkedy Markíza zverejnila, že nová séria populárnej šou mení moderátorku aj celý koncept, diváci zúria. Nielenže na sociálnych sieťach vo veľkom protestujú proti Eve Evelyn Kramerovej (28), ktorá na poste moderátorky nahradí Kvetku Horváthovú (41), v žalúdku im toho leží omnoho viac....

Veľkú vlnu kritiky vyvolala aj účasť celebrít, ktoré sa na novom statku ocitnú spoločne s „obyčajnými“ ľuďmi. „Nerobilo sa to pre tých, ktorí si chcú v živote prilepšiť? Načo sa tam trepú známi ľudia?“ napísal na Facebook jeden z rozhorčených fanúšikov Farmy.

Spávať divákom zjavne stále nedá ani Kvetina neúčasť, no a nevôľu prejavujú najmä nad výberom zúčastnených tvárí slovenského šoubiznisu. „Celebrity? Kde akože? Miklu alebo koho ste nazvali celebritami? Jediná celebrita, ktorá bola na Farme, je Kvetka,“  napísal jeden z divákov, ktorí na sociálnych sieťach v nejednom prípade Markíze odkazujú, že celú novú sériu pos**li.

Markizáckym divákom sa nepáči zoznam celebrít, ktoré budú už onedlho makať na novej Farme.
Zobraziť galériu (10)
Markizáckym divákom sa nepáči zoznam celebrít, ktoré budú už onedlho makať na novej Farme.  (Zdroj: Facebook TV Markíza)

Množstvo ľudí si však uvedomuje, že aj napriek počiatočnému rozhorčeniu budú napokon diváci sedieť pred svojimi televízormi a Farmu si pozrú.
Zobraziť galériu (10)
Množstvo ľudí si však uvedomuje, že aj napriek počiatočnému rozhorčeniu budú napokon diváci sedieť pred svojimi televízormi a Farmu si pozrú.  (Zdroj: Facebook TV Markíza)

Aj napriek tomu sa však medzi nimi našlo aj množstvo tých s triezvym úsudkom, ktorí si uvedomujú podstatnú vec. A síce, že je naozaj priskoro riešiť, ako šou dopadne, kým sa ani nestihla objaviť na obrazovkách. „Ešte to ani nezačalo a už máte problém. Možno to teraz bude väčšia sranda,“ odkázala lamentujúcim fanúšikom jedna z tých, ktorí novej Farme dajú šancu. A presne tak, ako niektorí tvrdia, väčšina ľudí, ktorí momentálne frflú, bude každý večer napokon aj tak sedieť pred obrazovkami a šou pozerať.

Viac o téme: Farma X
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu