Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Banášová ostránila svoju chybičku krásy: Pozrite, ako teraz vyzerá!

Adela Vinczeová mala ešte pred pol rokom krivšie zuby. Zobraziť galériu (9)
Adela Vinczeová mala ešte pred pol rokom krivšie zuby. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Moderátorka Adela Vinczeová (37) patrí k tým známym Slovenkám, ktoré sa plastickým vylepšeniam vyhýbajú. Tvrdí, že svoje nedokonalosti sa snaží najprv vnútorne prijať a vyrovnať sa s nimi. Pred časom sa však predsa len rozhodla o nápravu jednej svojej chybičky krásy. Pozrite, ako teraz vyzerá!

Adela Banášová v týchto dňoch prijala pozvanie do internetovej relácie Matúša Krnčoka s názvom Throwback Thursday a stačil jediný pohľad na to, aby bolo divákom jasné, že je na moderátorke niečo iné - plavovláska totiž odstránila svoju chybičku krásy. 

Takmer pred polrokom sa totiž rozhodla, že vylepší svoj úsmev a začala nosiť neviditeľný strojček. A už sa prihlásili prvé výsledky. Zázrak, za ktorý vysolila približne 5000 eur, bude Adela nosiť ešte ďalšieho pol roka, no jej zuby už teraz prešli veľkou zmenou.

Sú viditeľne rovnejšie a jej úsmev je tak oveľa krajší. Nebyť žltého nádychu na záberoch, ktorý spôsobilo prostredie, v ktorom bola relácia natáčaná, dojem by bol dokonalý. Veď pozrite sami!

Adela Vinczeová sa rozhodla pre neviditeľný strojček a hoci ho ešte stále nosí, dnes sa už môže pýšiť rovnými zubami.
Zobraziť galériu (9)
Adela Vinczeová sa rozhodla pre neviditeľný strojček a hoci ho ešte stále nosí, dnes sa už môže pýšiť rovnými zubami.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Adela Banášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu