Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO zo začiatku kariéry: Adela sa zmenila... Takto sa nechala vylepšiť!

Adela Vinczeová Zobraziť galériu (18)
Adela Vinczeová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Adela Vinczeová sa stala známou pod dievčenským priezviskom Banášová, no vďaka nie veľmi častému výskytu je značkou jej samotné krstné meno. V šoubiznise je jedinečná - nielen menom, ale aj prístupom. Nezakladá si na značkách ani výzore. Napriek tomu na sebe za tie roky, čo je na očiach verejnosti, čo-to zmenila.

Adela Vinczeová nepatrí k typickým kráskam, ale rozhodla sa zachovať svoju jedinečnosť a klinika plastickej chirurgie sa nestala jej druhým domovom. Spočiatku jej výzor vlastne ani nikto neriešil, začínala totiž v éteri Fun Rádia. 

Adela Banášová v roku 2003
Zobraziť galériu (18)
Adela Banášová v roku 2003  (Zdroj: TASR)

V roku 2004 však prišla na Slovensko šou Slovensko hľadá SuperStar a razom Adelu vystrelila do centra pozornosti. Spolu s Martinom Pycom Rauschom sa stali idolmi tínedžerov a zároveň aj vyhľadávanými moderátormi. Obaja totiž ukázali, že sú maximálni profesionáli a moderujú s ľahkosťou aj vtipom. 

V šou si moderátorka dokonca našla aj lásku - dala sa dokopy s Tomášom Bezdedom, hoci bol o 5 rokov mladší. Strávili spolu dva a pol roka, potom sa rozišli. V šou Let’s Dance, ktorú najprv moderovala a potom v nej aj tancovala, si tiež našla priateľa. S tanečníkom Petrom Modrovským tvorili pár 7 rokov. 

FOTO zo začiatku kariéry:
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: TASR)

Dnes je Adela šťastne vydatá za moderátora Televíznych novín Markízy Viktora Vinczeho, ktorý je o deväť a pol roka mladší. Bola to ale láska ako trám a dvojica mala zásnuby len po niekoľkomesačnom randení a zakrátko nasledovala aj svadba. 

Dnes, 15 rokov po SuperStar, keď oslavuje 39 rokov, je moderátorka o čosi krajšia. A nie je to len manželským šťastím. V priebehu rokov totiž absolvovala menšie zákroky na klinike krásy. Svojej jedinečnosti sa nevzdala a nevyzerá ako niekto iný, no nechala si odstrániť výrastok na tvári a tiež upraviť zuby. 

Výrastok pri nose je minulosťou, aj zuby má už Adela krajšie.
Zobraziť galériu (18)
Výrastok pri nose je minulosťou, aj zuby má už Adela krajšie.  (Zdroj: TASR)

Takto vyzerá Adela Banášová v súčasnosti.
Zobraziť galériu (18)
Takto vyzerá Adela Banášová v súčasnosti.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac FOTO z Adeliných začiatkov nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Adela BanášováAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu