Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovský ŠOK pre fanúšikov Farmy: Kveta skončila... Nahradí ju táto blondínka!

Kveta Horváthová v reality šou Farma ako moderátorka skončila. Zobraziť galériu (7)
Kveta Horváthová v reality šou Farma ako moderátorka skončila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Televízia Markíza na jeseň pripravuje ďalšiu sériu obľúbenej reality šou Farma. Tou však, na prekvapenie fanúšikov, nebude sprevádzať moderátorka Kveta Horváthová (41). Najnovšie informácie hovoria o tom, že ju pred kamerami nahradí mladšia blondínka!

Televízia Markíza na jar odštartovala kastingy na novú sériu obľúbenej reality šou Farma. Tá by sa na televízne obrazovky mala dostať už na jeseň. Čaká ju však jedna podstatná zmena. Fanúšikov šokovala správa o tom, že moderátorkou nebude Kveta Horváthová, ktorá doposiaľ sprevádzala všetkými ročníkmi projektu. 

V Záhorskej Bystrici potvrdili, že ostrieľanú blondínku pred kamerami nahradí iná známa blondínka - zabávačka Eva Evelyn Kramerová. „Mám rada nové výzvy, pričom táto ponuka takou rozhodne je. Veľmi sa teším na novú rolu, ktorú si môžem vyskúšať a verím, že to ocenia aj diváci. Nový koncept Farmy ma osobne veľmi oslovil, baví ma a som rada, že môžem byť jeho súčasťou,“ vyjadrila sa pre Markízu nová moderátorka.

„Farma pre mňa zostane nezabudnuteľným televíznym projektom a zaujímavou moderátorskou príležitosťou. Vďaka nej som precestovala kus Slovenska, spoznala nádherné časti našej krajiny, stretla veľa milých ľudí. Evelyn a novej podobe Farmy držím palce!“ povedala Kveta. 

Viac o téme: FarmaKveta HorváthováEva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu