Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Marcela Laiferová popiera zákony prírody: Celebritná oslava 73. narodenín!

Marcela Laiferová Zobraziť galériu (11)
Marcela Laiferová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská spevácka ikona Marcela Laiferová (73) akoby zastavila čas. Hoci v sobotu sfúkla na torte už 73 sviečok, nikto by jej tento vek ani len netipol. Svoju obdivuhodnú fyzickú formu potvrdila aj na svojej narodeninovej oslave, ktorej sa zúčastnilo aj niekoľko jej celebritných kamarátov. Aha, kto každý jej prišiel zagratulovať!

Speváčka a lekárka Marcela Laiferová popiera zákony prírody a pravdepodobne má niekde doma ukrytý recept na elixír mladosti. Už roky rokúce sa udržiava v skvelej forme a síce to znie až neuveriteľne, ale táto stálica slovenského popu v sobotu oslávila už svoje 73. narodeniny.

Speváčka Marcela Laiferová oslávila v sobotu svoje 73. narodeniny. Medzi gratulantmi sa objavilo aj niekoľko známych tvárí z nášho šoubiznisu.
Zobraziť galériu (11)
Speváčka Marcela Laiferová oslávila v sobotu svoje 73. narodeniny. Medzi gratulantmi sa objavilo aj niekoľko známych tvárí z nášho šoubiznisu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Jej narodeninovú párty si nenechalo ujsť ani viacero známych osobností z umeleckého a lekárskeho prostredia. Medzi celebritnými gratulantmi nechýbali napríklad organizátor Miss Slovensko Jozef Oklamčák, herečka Jana Hubinská, hokejová legenda Jozef Golonka, známy neurológ Pavel Traubner a zaspievať jej prišiel rocker Paľo Drapák, ktorého sprevádzala manželka Janette.

O tom, že išlo o parádnu zábavu, sa nedá ani pochybovať. Za všetko hovoria aj fotografie, na ktorých je vidno, že každý zo zúčastnených si oslavu užíval plnými dúškami. Ako to celé prebiehalo, si môžete pozrieť aj v priloženom videu pod článkom.

Marcela Laiferová si svoju narodeninovú oslavu poriadne užila.
Zobraziť galériu (11)
Marcela Laiferová si svoju narodeninovú oslavu poriadne užila.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Marcela Laiferová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu