Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Verešovej muž ukázal svoju pýchu: Má sa veru čím pochváliť! Dámy, padnete na zadok...

Andrea Verešová a Daniel Volopich Zobraziť galériu (9)
Andrea Verešová a Daniel Volopich (Zdroj: Profimedia)

PRAHA – Vyrazí vám dych! Andrea Verešová (38) aj 19 rokov po víťazstve v Miss Slovensko patrí medzi vyhľadávané modelky. Veď postavičku má dvojnásobná mamina stále ako lusk. A nezaostáva ani jej manžel Daniel Volopich... Tiež sa má čím pýšiť. Pozrite!

Andrea Verešová aj napriek tomu, že o dva roky bude mať 40, vyzerá fantasticky a jej postavu jej môžu závidieť o polovicu mladšie ženy. Táto dvojnásobná mama sa aj napriek pribúdajúcemu veku za svoje telo nehanbí a bez problémov sa so svojimi fanúšikmi podelí i o zábery, na ktorých odhaľuje svoje krivky v plnej kráse.

Nedávno dokonca na Instagrame zverejnila aj záber svojho manžela, ktorý najmä mnohým ženám vyrazil dych. Modelka ho totiž odfotila tak, ako ho videl iba málokto - s odhaleným telom. Daniel bez hanby ukázal svoju pýchu v plnej kráse. Sympatický právnik totiž predviedol svoju odhalenú a perfektne vypracovanú hruď a mnohé dámy fotku bezpochyby hltali očami. A určite nie len ony, ale aj mnohí páni, ktorí mu takéto vypracované telo môžu iba závidieť. Fotografiu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Andrea VerešováDaniel Volopich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu