Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Nočná dráma: Tomáš Maštalír v centre Bratislavy rozflákal auto!

Tomáš Maštalír mal v piatok večer v centre Bratislavy autonehodu. Zobraziť galériu (11)
Tomáš Maštalír mal v piatok večer v centre Bratislavy autonehodu. (Zdroj: SITA/Ján zemiar)

BRATISLAVA - Fúha, tak takto si piatkový večer určite nepredstavoval! Tesne pred polnocou sa k nám do redakcie dostala správa, že na rohu Karpatskej a Šancovej ulice sa zrazili dve autá. Ešte prekvapivejšia informácia bola, že jedným z vodičov je herec Tomáš Maštalír (40).

Keď sme na križovatku v centre mesta prišli, na mieste už zasahovala polícia. A jedným z účastníkov nehody bol naozaj populárny herec. Hneď, ako sa o zrážku začala zaujímať verejnosť, Maštalír si nasadil na hlavu šiltovku a neskôr sa skryl do svojho luxusného auta, ktoré bolo na strane vodiča značne poškodené.

Autonehoda sa stala na križovatke Šancovej a Karpatskej ulice v centre Bratislavy.
Zobraziť galériu (11)
Autonehoda sa stala na križovatke Šancovej a Karpatskej ulice v centre Bratislavy.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Ešte horšie však skončilo auto druhého šoféra, ktoré má kompletne zničenú celú prednú časť. Ako sa nám na mieste podarilo zistiť, haváriu zapríčinil práve on. „Odbáčal som doľava a on išiel rovno. Mal som mu dať prednosť, ale...“ priznal sa nám nešťastný mladík, ktorého napriek poisteniu jeho nepozornosť možno vyjde poriadne draho.

Tomáš Maštalír nehoda

„V noci na dnes došlo v Bratislave ku škodovej udalosti. Nakoľko nešlo o dopravnú nehodu, viac informácií polícia neposkytuje,“ uviedla hovorkyňa bratislavských policajtov Veronika Slamková.

Asi 15 minút po zrážke obaja muži pod dohľadom policajtov presunuli svoje autá na zástavku MHD. Už v tom čase sa na mieste objavil dopravný servis, ktorý neporiadok na ulici začal upratovať. Hoci im práca trvala len niekoľko minút, nie je vylúčené, že sa v priebehu zajtrajška kvôli nehode začnú ozývať ďalší vodiči, ktorí po búračke po mieste prechádzali.

Takto dopadli auta po havárii.
Zobraziť galériu (11)
Takto dopadli auta po havárii.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Na vozovke sa totiž nachádzali veľké kusy kovu, plastov a skla, ktoré počas prejazdu ďalších áut odletovali všetkými smermi a je dosť možné, že im poškodili minimálne pneumatiky. Maštalír sa nám k incidentu nevyjadril, mimo komunikácie s mužmi zákona sedel po celý čas vo svojom aute.

Hoci herec zrážku nezapríčinil, po odchode našich redaktoriek z vozidla vyšiel a voči fotografovi sa začal správať podráždene. Po urážkach a nahnevaných výkrikoch, prečo sú na mieste prítomné médiá, mu na pomoc prišiel kamarát, ktorý nášho reportéra atakoval, chytil ho za krk a roztrhol mu retiazku. Ktovie, možno naňho malo vplyv včerajšie zatmenie mesiaca, astrológovia sa totiž zhodujú, že práve kvôli tomuto úkazu mohli byť ľudia v piatok večer oveľa nervóznejší. 

FOTO Nočná dráma: Tomáš
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Tomáš Maštalír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu