Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozvádzajúca sa Wisterová po boku nového chlapa: Prehovorila o ďalšom dieťati!

Vera Wisterová Zobraziť galériu (6)
Vera Wisterová

BRATISLAVA – Bude mamou? Už koncom roka 2016 sme informovali, že Vera Wisterová(41) sa plánuje rozvádzať a za manžela má už aj náhradu. Moderátorka sa k súkromiu vyjadruje opatrne, ale vidieť, že v novom vzťahu je spokojná. Preto nás zaujímalo, či s novou láskou plánuje aj spoločného potomka.

Napriek tomu, že Vera Wisterová pred rokmi prežívala ťažké chvíle - stroskotalo jej dlhoročné manželstvo s Jeremym Hulshom, s ktorým má dvoch synov, neprestala veriť na lásku. A tá si ju časom aj našla. Koncom roka 2016 sme sa dozvedeli, že má po svojom boku už nového muža - manažéra PR firmy Michala.

„Napriek ťažkej situácii, ktorú prežívam, som neprestala veriť na lásku. Stretla som človeka, s ktorým máme podobný pohľad na svet. A som za to vďačná,” priznala nám vtedy mama dvoch synov, ktorú sme nedávno stretli na módnej prehliadke, ktorú moderovala. Vyzerala šťastne a spokojne. A keďže s partnerom sú spolu viac ako rok a pol a v dnešnej dobe nie je neobvyklé, keď žena otehotnie aj po 40-tke, zaujímalo nás preto, či aj ona patrí k tým dámam, ktoré túžia ešte po bábätku. 

„Či uvažujem nad ďalším bábätkom v 41 rokoch? Tak ja vôbec, myslím, že sme sa týmto smerom ešte nezaoberali, ani toto nie je predmetom. Sme šťastní všetci tak, ako sme, nepotrebujeme to nejako meniť,“ odvetila Topkám Wisterová, ktorá sa k súkromiu ďalej veľmi vyjadrovať nechcela. Napriek tomu priznala, na čo by sa nechala ešte nahovoriť. Viac sa dozviete z videa.

Vera Wisterová - rozhovor (móda atď)

Viac o téme: Vera Wisterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu