Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Jojkár Kubáni ukázal svojich synov: Z tej podoby odpadnete!

Jozef Kubáni Zobraziť galériu (5)
Jozef Kubáni (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ako vajce vajcu! Známy jojkársky reportér a veľký milovník malebných slovenských hôr Jozef Kubáni (53) je zároveň aj otcom dvoch synov - Erika (18) a Filipa (15). Nuž a práve mladší z nich je jeho absolútnou kópiou. Pozrite, z ich podoby padnete na zadok!

Jeden z najpopulárnejších slovenských redaktorov Jozef Kubáni je známy svojimi adrenalínovými reportážami, pri ktorých mnohým jeho fanúšikom doslova tuhne krv v žilách. Svoju prácu a veľkú turistickú vášeň pretavil nedávno aj do knižnej podoby s príznačným názvom - Z Tatier, Jožo Kubáni.

Krstným otcom jeho prvotiny sa stal moderátor a tiež veľký milovník hôr Marcel Forgáč. Na krste samozrejme nechýbali ani Jožovi najbližší, no a podporu svojmu otcovi prišli tentoraz vyjadriť i jeho dvaja synovia – Erik a Filip. Pri pohľade na fotografie, ktoré Kubáni zdieľal na svojom Facebooku, sa nedalo nevšimnúť, že jablko aj v tomto prípade skutočne nepadlo ďaleko od stromu.

Televízny reportér Jožo Kubáni so svojimi dvoma synmi - Filipom a Erikom a krstným otcom jeho knižnej prvotiny - moderátorom Marcelom Forgáčom.
Zobraziť galériu (5)
Televízny reportér Jožo Kubáni so svojimi dvoma synmi - Filipom a Erikom a krstným otcom jeho knižnej prvotiny - moderátorom Marcelom Forgáčom.  (Zdroj: Facebook)

Platí to predovšetkým u mladšieho potomka Filipa, ktorého má s redaktorkou Zuzanou Pojedincovou. Už na prvý pohľad je totiž vidieť, že dospievajúci mladík má toho spoločného napísaného v črtách tváre naozaj dosť a svojmu známemu otcovi akoby z oka vypadol. Nuž, genetika robí skutočne veľké divy!

Mladší z Jožových synov - Filip je otcovou vernou kópiou.
Zobraziť galériu (5)
Mladší z Jožových synov - Filip je otcovou vernou kópiou.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Jozef Kubáni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu