Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

No to je ale pohľad: Bŕrr, slovenskí herci ukázali svoje chlpy!

  Juraj Kemka a Matin Mňahončák, Zobraziť galériu (9)
Juraj Kemka a Matin Mňahončák,

BRATISLAVA - Tak toto ste ešte nevideli! V stredu večer si diváci televízie Markíza mohli opäť vychutnať obľúbenú Chart show. Tentokrát boli hosťami moderátorky Adely Banášovej (37) speváčka Mária Čírová (29) a dvaja herci Juraj Kemka (42) a Matin Mňahončák (40). A práve poslední dvaja sa odhodlali verejne ukázať, čo len tak hocikto nevidí. Svoje chlpy!

V stredu večer si diváci na markizáckych obrazovkách vychutnali v Chart show kolo Najväčších slovenských hitmakerov. Pozvanie do tohto kola prijali Juraj Kemka, Martin Mňahončák a Mária Čírová. A práve páni sa odhodlali verejne ukázať, čo len tak hocikto nevidí. V rámci jednej aktivity sa mali odfotiť v štýle svetových hviezd, ktoré majú na Instagrame veľkú fanúšikovskú základňu a ich fotky mali obrovský ohlas. Pri tejto hre odhalili kus svojho tela.

Juraj Kemka sa najskôr s pomocou makety tváril, že je Justin Bieber, následne Martin Mňahončák mal stvárniť tehotnú Beyoncé so závojom a na záver Mária Čírová pózovala ako psík, pričom herci stáli za ňou. V istom momente, keď si ich Adela fotila, sa odhodlali verejne ukázať svoje chlpy.

Rozopli si košele a odhalili svoje chlpaté hrude. Hoci Mňahončákovi príroda zjavne nadelila bohatý porast, naproti tomu Kemkove chlpy by sme asi zrátali na jednej ruke. Pre mnohé ženy je chlpatá hruď sexi, pre iné zase nie a viac by im vyhovovala hladšia hruď. Sto ľudí, sto chutí... Ak ste zvedaví na tie herecké hrude, fotografie nájdete v našej GALÉRII.

Viac o téme: Adela BanášováMária ČírováJuraj KemkaJuraj ČurnýMatin Mňahončák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu