Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nový párik slovenského šoubiznisu? Aha, ako sme ich prichytili!

Nový párik slovenského šoubiznisu Zobraziť galériu (6)
Nový párik slovenského šoubiznisu

BRATISLAVA - Nová láska na obzore?! Vyzerá to tak, že v slovenskom šoubiznisovom prostredí vzniká nový celebritný pár. Hercov Viki Valúchovú (21) a Sama Spišáka (24) sme totiž nedávno prichytili, ako si v tesnej blízkosti užívajú spoločné chvíle a vzájomnú náklonnosť teda rozhodne neskrývali. Medzi hercami to totiž iskrilo na všetky strany!

O prekvapenie z vôd slovenského šoubiznisu sa tentoraz postarali mladí umelci Viktória Valúchová a Samo Spišák. V týchto dňoch sme ich totiž bok po boku prichytili, ako si užívajú spoločné chvíle na nábreží Dunaja. No a ako kamaráti rozhodne nevyzerali!

Dvojica mala k sebe naozaj blízko, nechýbali zaľúbené pohľady i veľavravné gestá – a to najmä zo strany 24-ročného herca, o ktorom sme vás paradoxne pred časom informovali, že randí s úplne inou hereckou kolegyňou – Monikou Potokárovou. Všetko ale nasvedčuje tomu, že sa s talentovanou brunetkou medzitým rozišli a Spišák si tak začal robiť zálusk na ďalšiu známu krásku.

Či sú Samo a Viki naozaj spolu, sme sa snažili zistiť aj u samotných hercov. „Ďakujem pekne za záujem, ale k svojmu súkromiu sa nechcem vyjadrovať,“ odpovedala nám na otázku Valúchová, ktorá ich vzájomné randenie síce nepotvrdila, no na druhej strane ani nevyvrátila. So Spišákom sa nám skontaktovať nepodarilo.

Ako to medzi nimi teda je? Tak to snáď vedia len oni dvaja. Isté ale je, že by to tajnostkárom naozaj spolu pristalo. Čo poviete?

Viktória Valúchová a Samo Spišák majú k sebe blízko.
Zobraziť galériu (6)
Viktória Valúchová a Samo Spišák majú k sebe blízko.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Samo SpišákViktória Valúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu