Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdne maniere Joža Ráža: Do kina prišiel s ochrankou?!

Jožo Ráž Zobraziť galériu (5)
Jožo Ráž

BRATISLAVA - Skupina Elán patrí bez pochýb k našim najväčším hudobným klenotom minulého storočia. Dodnes si Slováci ich pesničky spievajú a nemôžu chýbať na žiadnej dobrej zábave. No a zdá sa, že frontman kapely Jožo Ráž (63) si svoju hviezdnu veľkosť aj dobre uvedomuje. Na nedávnej premiére nového slovenského filmu Dubček ho totiž po celý čas sprevádzal pán, ktorý pôsobil ako jeho ochrankár. Dokonca odháňal fotografov, aby speváka viac nefotili!

Jožo Ráž sa na spoločenských udalostiach takmer vôbec neobjavuje. O to viac prekvapil, keď sa začiatkom týždňa objavil na premiére nového slovenského filmu Dubček. No neprišiel do kina sám. Spoločnosť mu robil boxer Jaro Linka, ktorý pôsobil ako spevákov ochrankár. 

Sprevádzal ho na každom kroku, v uchu mal slúchadlo a keď na hviezdneho Slováka mierili objektívy fotoaparátov, Rážov „bodyguard“ zasiahol a reportérom rázne ukázal, nech s fotením prestanú. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj manažérku Elánu Karolínu Halenárovú, nech nám prezradí, či sa boxer skutočne staral o bezpečnosť známeho speváka. „Ten pán so mnou bol môj priateľ Jaro Linka, môj tréner z boxu. Ochranku nepotrebujem, viem sa brániť sám,“ sprostredkovala nám odpoveď Joža Ráža. 

Joža Ráža sprevádzal po celý čas boxer Jaro Linka, ktorý pôsobil ako spevákov bodyguard.
Zobraziť galériu (5)
Joža Ráža sprevádzal po celý čas boxer Jaro Linka, ktorý pôsobil ako spevákov bodyguard.

Viac o téme: Jožo Ráž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu