Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čerstvá mamička Nela Pocisková odchádzala z nemocnice: Kde bol zasa Tůma?!

Po Nelu Pociskovú si do pôrodnice prišiel jej otec. Zobraziť galériu (24)
Po Nelu Pociskovú si do pôrodnice prišiel jej otec. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Talentovaná Nela Pocisková (27) má obrovský dôvod na radosť. V pondelok na svet priviedla dcérku Lianu, ktorú si včera poobede konečne odviezla domov z pôrodnice. Hoci býva zvykom, že po mamičku si do nemocnice príde otec dieťatka, Filip Tůma (40) sa v bratislavskom Ružinove neobjavil...

Namiesto Filipa, ktorý nestihol ani pôrod svojej partnerky, prišiel po Nelu jej otec. Dcére veci zbalil spolu s manželkou už v stredu večer, a tak sa na novorodeneckom oddelení napokon príliš dlho nezdržali. Hoci šťastná mamička vedela, že za dverami ju čaká niekoľko fotografov, vyšla s úsmevom a odpovedala i na niekoľko otázok.

Nela ide s bábom z nemocnice
Medzi nimi sa, samozrejme, naskytla aj tá, prečo si po ňu neprišiel novopečený dvojnásobný otecko. Ten pri herečke chýbal i počas pôrodu, ktorý s ňou pôvodne chcel absolvovať a byť jej oporou. Nanešťastie, umelkyňa dcérku na svet priviedla v aute svojej duly, kým Tůma bol práve na ceste k svojej mame, kde plánoval nechať synčeka Hektora.

Keď dostal správu, že jeho partnerka rodí, bolo už neskoro. A prečo teda pri svojej polovičke nebol ani počas odchodu z pôrodnice? „Filip je práve na ceste do Košíc, má nejaké predstavenie,“ povedala Nela, ktorá si tak prvý deň doma s malou Lianou zrejme užila len v spoločnosti svojich rodičov.

Nelu Pociskovú prišiel do nemocnice vyzdvihnúť jej otec Milan.
Zobraziť galériu (24)
Nelu Pociskovú prišiel do nemocnice vyzdvihnúť jej otec Milan.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Filip TůmaNela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu