Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Preskočilo mu?! Bartošovej ex vyčíňal ako úplný psychopat!

Bartošovej ex vystrájal ako zmyslov zbavený psychopat. Zobraziť galériu (4)
Bartošovej ex vystrájal ako zmyslov zbavený psychopat.

PRAHA - Vdovec po speváčke Ivete Bartošovej (†48) je neslávne známy svojou prchkou až agresívnou povahou a fyzickými útokmi, často smerovanými aj na vlastné ženy. Svoje divoké sklony Josef Rychtář (59) naplno predviedol i v týchto dňoch. Exmanželke Darine Novej (59) totiž z pomsty doslova zdevastoval vilu a do studne jej vylial zatiaľ neznámu látku, ktorá dokonca môže kontaminovať podzemné vody v celých Říčanoch. Jeho bláznivé vyčíňanie už prešetruje polícia.

Pre prehratý súdny spor prišiel pred časom Josef Rychtář o menšinový podiel vily, v ktorej býval so svojou exmanželkou Darinou Novou. Dôvodom boli vysoké dlžoby, pre ktoré musel ísť do súdnej dražby. No i keď sa z nehnuteľnosti v Říčanoch napokon vysťahoval, svojej bývalej po nútenom odchode nič nedaroval a pomstil sa tak hrozivo, že z jeho bláznivého vyčíňania doslova behá mráz po chrbte.

Podľa informácií českého Blesku totiž zničil všetko, čo mu prišlo do cesty – v dome odmontoval kľučky, vodovodné batérie a prerezal plynové potrubie. To však nebolo všetko. Vdovec po speváčke Ivete Bartošovej klesol dokonca tak hlboko, že sa uchýlil aj k takému hrozivému činu, ako je kontaminácia studne, ktorá je napojená na zdroj podzemných vôd pre celú obec Říčany.

Vyhrážkam sa nevyhol ani nový nájomca Darininej vily, ktorému vykrikoval, že si naňho vezme kladivo. Po slovných atakoch sa Rychtář v dome zabarikádoval a na dvere zavesil reťaz. Celú situáciu upokojila až privolaná polícia.

Násilný vdovec po speváčke Ivete Bartošovej - Josef Rychtář zdevastoval dom svojej bývalej manželky a do studne nalial zatiaľ neznámu látku, ktorá môže kontaminovať podzemné vody v celej obci Říčany.
Zobraziť galériu (4)
Násilný vdovec po speváčke Ivete Bartošovej - Josef Rychtář zdevastoval dom svojej bývalej manželky a do studne nalial zatiaľ neznámu látku, ktorá môže kontaminovať podzemné vody v celej obci Říčany.  (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Iveta BartošováJosef Rychtář
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu