Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Haberovi v SuperStar praskli nervy: Kam som sa to dostal, do pi*e?!

Paľo Habera sa v SuperStar poriadne vytočil. Zobraziť galériu (6)
Paľo Habera sa v SuperStar poriadne vytočil. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Poriadne sa rozohnil! Paľo Habera (55) bol v speváckej šou SuperStar vždy najobávanejším členom poroty. A aktuálne toto svoje postavenie opäť potvrdil - veď zatiaľ čo všetci ostatní porotcovia boli zo speváčky Báry Blaškovej (16) unesení, jemu sa jej spev absolútne nepáčil. Súťažiaca však napriek jeho názoru postúpila ďalej. A to kata tak vytočilo, že sa neubránil vulgárnym nadávkam!

Paľo Habera svoj jasný názor na spev mladučkej plavovlásky vyjadril hneď po vystúpení. „Pre mňa to bolo veľmi priemerné vystúpenie. Ani dobré, ani zlé, priemerné. Máš veľa zlozvykov, bolo to dosť preexponované v rámci afektu, také kadejaké veci, ktoré nie sú veľmi prirodzené,“ pustil sa do speváčky obávaný kat. 

Výkon Báry Blaškovej sa Paľovi Haberovi vôbec nepáčil. Ostatných porotcov však ohúrila.
Zobraziť galériu (6)
Výkon Báry Blaškovej sa Paľovi Haberovi vôbec nepáčil. Ostatných porotcov však ohúrila.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

S jeho slovami však absolútne nesúhlasili jeho kolegovia z poroty. „Podľa mňa to vôbec nebolo priemerné. Máš nádherný hlas, veľmi krásne sa počúva,“ povedal na Bárinu adresu Ben a k jeho pochvalným slovám sa pridala aj Knechtová. „Mne sa veľmi páči, že konečne prišla speváčka, ktorá spievala pesničku od Alicie Keys v jej rytme, to sa ešte nestalo, takže pre mňa je to zázrak,“ zahlásila Katka. 

Súťažiaca tak nakoniec aj napriek nesúhlasu Haberu v šou postúpila ďalej... No a to ho nenechalo chladným. Hneď, ako zostala miestnosť prázdna, naplno povedal svoj názor. A nešetril ani vulgarizmami toho najhrubšieho zrna. „Je vám jasné, že skončí v ďalšom kole... Tak potom načo ju púšťame, keď máme báb jak nas*atých a nemáme chalanov! Kadejaký priemerný človek... Kam som sa to dostal, do pi*e?!“ zahlásil vytočený porotca. 

Rozhodnutie kolegov Paľa Haberu tak vytočilo, že nešetril ani vulgarizmami toho najhrubšieho zrna.
Zobraziť galériu (6)
Rozhodnutie kolegov Paľa Haberu tak vytočilo, že nešetril ani vulgarizmami toho najhrubšieho zrna.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: SuperStarPaľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu