Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kolegyňa sa pustila do známeho herca: Je zakomplexovaný a s malým, ehm... prirodzením?!

Juraj Hrčka Zobraziť galériu (5)
Juraj Hrčka (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Známy slovenský herec Juraj Hrčka (37) sa dnes večer objaví ako hlavná epizódna postava v novom jojkárskom seriáli s názvom Hotel. A hneď pri svojej premiére si musel na svoju adresu vypočuť poriadne nelichotivé slová. Jeho kolegyňa Zuzana Konečná z neho totiž spravila zakomplexovaného chlapa s nie až tak veľkou mužskou pýchou.

Juraj Hrčka sa dnes večer na obrazovkách Jojky objaví v novom seriáli Hotel v úlohe inšpektora v utajení. Hneď vo úvodných záberoch si však musel vypočuť poriadne nelichotivé slová na svoju adresu. V scéne sa totiž kvôli rozdielnemu názoru na to, aká teplá by mala byť voda vo vírivke, dostane do konfliktu s hlavnou postavou Zuzanou Konečnou.

Juraj Hrčka si v seriáli Hotel dnes večer zahrá hlavnú epizódnu postavu.
Zobraziť galériu (5)
Juraj Hrčka si v seriáli Hotel dnes večer zahrá hlavnú epizódnu postavu.  (Zdroj: TV JOJ)

No a tá ho za poznámku, že keď niekto nemá rád teplo, nech nelezie do jacuzzi, poriadne zotrela. Spravila totiž z neho zakomplexovaného chlapa s... Veď čítajte sami. „A keď má niekto malého vtáka, nech si to nevybíja na druhých,“ zahlásila Hrčkova kolegyňa v seriáli. 


VIDEO Šokujúci pohľad na slovenského herca: Ukázal úplne holý PENIS!


O tom, ako je na tom so svojou pýchou známy herec v skutočnosti, sa ale Slováci mali už možnosť presvedčiť aj na vlastné oči. Herec sa totiž v celej svojej kráse ukázal minulý rok vo filme Únos, kde stvárnil syna bývalého slovenského prezidenta Michala Kováča. 

Viac o téme: HotelJuraj Hrčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu