Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Voštinárov pikantný trapas na verejnosti: „Pridusili“ ho obrie prsia známej svetovej herečky!

Vlado Voštinár Zobraziť galériu (6)
Vlado Voštinár (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Obľúbený jojkár Vlado Voštinár (54) si počas svojej bohatej kariéry prešiel kadečím - brbty, úsmevné momenty, či dokonca pikantný trapas priamo na očiach verejnosti. No a práve ten ho vykoľajil natoľko, že... Fúúúha!

Vlado Voštinár - rozhovor

Tento pikantný trapas si zapamätá do konca života! Moderátor Vlado Voštinár je síce ostrieľaný harcovník, no aj on sa počas svojej kariéry musel popasovať s niečím, na čo len tak ľahko nezabudne. Stalo sa to počas moderovania istej módnej prehliadky v Prahe, kde ho na pódiu pred očami verejnosti takmer "pridusili" obrovské prsia známej svetovej herečky, exmanželky Sylvestra Stalloneho.

„Bola tam Brigitte Nielsen. A to je pomerne vysoká a veľká žena. Veľmi obdarená žena. A tam som zistil, že dokonca je aj veľmi bezprostredná. Ja som to moderoval tak, že motýlik, smoking, proste tak, ako sa patrí,“ rozhovoril sa s potmehúdskym úsmevom.

„No a Brigitte Nielsen som privítal na scéne a ona prišla, privinula si ma a tým, že ja som pomerne nižší človek, tak som bol na úrovni jej pŕs obrovských a ona si ma tak materinsky privinula a ja som sa v tom momente stratil medzi jej prsiami. A v podstate držala si ma pomerne dlho, možno to boli sekundy, ale mne to prišlo, akoby to boli týždne,“ pokračoval Vlado s tým, že keď ho Brigitte konečne pustila, tak v danom momente mu nebolo všetko jedno.

Obľúbený jojkár Vlado Voštinár nám v rozhovore porozprával o svojom najväčšom moderátorskom  trapase.
Zobraziť galériu (6)
Obľúbený jojkár Vlado Voštinár nám v rozhovore porozprával o svojom najväčšom moderátorskom trapase.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Keď ma akože vypustila do davu, že choď a moderuj, tak ja som bol z toho celý strapatý, motýlika som mal na krivo a ľudia sa na tom bavili a vtedy priznávam, že som bol trošičku vykoľajený,“ dodal moderátor, ktorý nám následne prezradil, že i keď bol vtedy v miernom pomykove, teraz sa na tejto vtipnej historke dosť dobre zabáva. „Lebo keby som videl, že toto robí inému moderátorovi, tak sa z toho tiež poriadne nasmejem,“ uzavrel Voštinár.

Brigitte Nielsen hrala napríklad v rozprávke Fantaghhiró.
Zobraziť galériu (6)
Brigitte Nielsen hrala napríklad v rozprávke Fantaghhiró.

Viac o téme: Vlado Voštinár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu