Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

55-ročná hviezda vyráža dych: Nedávno rodila, už sa pýši krivkami!

Brigitte Nielsen Zobraziť galériu (8)
Brigitte Nielsen (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Neuveriteľné! Keď Brigitte Nielsen (55) oznámila svetu, že je tehotná, zostali mnohí v šoku. Dcérku, ktorej spolu s manželom dali meno Frida, priviedla na svet koncom júna. V týchto dňoch sa na instagrame pochválila fotkami svojej postavy a veru, mnohým padla sánka.

Brigitte Nielsen má za sebou poriadne búrlivú minulosť poznačenú viacerými škandálmi. Známa herečka to mala pomerne pestré aj v súkromí. Je piatykrát vydatá a nedávno jej ku štyrom synom pribudla dcérka. 

Blondínka porodila Fridu krátko pred svojimi 55. narodeninami. Raritou to nie je len v šoubiznise, ale celkovo nebýva zvykom, aby boli ženy v takomto zrelom veku tehotné. 

Príchod bábätka na svet býva celkom náročným obdobím. Brigitte ho očividne zvláda celkom dobre. Obdivuhodná je aj herečkina kondícia. V týchto dňoch zverejnila na internete fotky v bielom outfite a treba uznať, že jej to svedčí. „Wau! Vyzeráš skvele. Akoby si ani nebola tehotná. Neuveriteľné,” zhodujú sa s nadšením fanúšikovia. 

Nuž, Brigitte má po svojom boku 39-ročného muža, takže si na svojom vzhľade dáva záležať. S Mattiom Dessim nedávno oslávili 12. výročie sobáša.

Aktuálnu FOTO Brigitte Nielsen nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Brigitte Nielsen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu