Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dlhoročné tajomstvo jojkárskeho moderátora: Nemanželská dcéra!

Vlado Voštinár Zobraziť galériu (5)
Vlado Voštinár (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Moderátor Vlado Voštinár (55) je dlhé roky ženatý a s manželkou Klaudiou má dcéru Andreu (25) a syna Martina (17). Tí nemali dlhé roky ani tušenia, že majú aj staršiu sestru Romanu (30)...

Vlado Voštinár sa otcom prvý raz stal koncom 80. rokov, no so ženou, ktorá mu porodila dcéru, rodinu nevytvoril. Tá sa neskôr vydala a Romanka vyrastala v kompletnej rodine, ktorú moderátor nechcel narúšať. 

Zamlada sa touto situáciou nijako neznepokojoval a neskôr si užíval rodinu, ktorú si vytvoril s manželkou Klaudiou. Jeho nemanželská dcéra sa však dozvedela, kto je jej skutočným otcom a keď sa pred vyše 10 rokmi náhodne stretli, urobila prvý krok. A tak sa začali stretávať a Voštinárove deti sa dozvedeli o utajovanej sestre. Dnes je už vďaka Romane z moderátora aj dedko. 

Vlado Voštinár s manželkou Klaudiou
Zobraziť galériu (5)
Vlado Voštinár s manželkou Klaudiou  (Zdroj: Jan Zemiar)

Vlado Voštinár sa narodil 11. februára 1964. Ako moderátor najprv prešiel niekoľkými rádiami, potom sa dostal na televízne obrazovky. Pracoval vo verejnoprávnej televízii, dlhé roky je však už verný Jojke. Najznámejší je z relácií Inkognito či Nové bývanie. 

Vlado Voštinár s manželkou a deťmi
Zobraziť galériu (5)
Vlado Voštinár s manželkou a deťmi  (Zdroj: Facebook VV)

Viac o téme: Vlado Voštinár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu