Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Celebrity v šoku: Zásah polície na jojkárskom žúre!

Zásah polície na jojkárskom žúre. Zobraziť galériu (22)
Zásah polície na jojkárskom žúre.

BRATISLAVA - Keď zábava, tak poriadna! Týmto heslom sa zjavne riadia aj v televízii Joj, ktorá vo štvrtok večer urobila párty, na ktorej nechýbalo ani množstvo známych tvárí. Hlavnou hviezdou večera bol český šoumen Dan Nekonečný (51), ktorý sa s hosťami tak odviazal, že museli zasahovať muži zákona!

Pili, jedli a zabávali sa. Vo štvrtok večer sa v centre Bratislavy konala jojkárska mediálna párty, na ktorej nechýbali mnohé známe hviezdy z Koliby. Okrem šarmantných herečiek, sympatických hercov, moderátorov a ďalších známych hostí to na akcii najviac roztočila česká hviezda Dan Nekonečný. Ten predviedol, že je skutočný veľmajster zábavy. Jeho spevácke vystúpenie, ktoré začalo okolo jedenástej večer, bolo totiž plné rôznych efektov a ohnivej šou, ktoré upútalo snáď každého.

JOJ párty - aftervideo
O tom, že išlo o bujarú zábavu, niet pochýb. Veď na párty musela dokonca zasahovať polícia. Tá prítomných upozornila, že musia svoju zábavu stíšiť. „Muži zákona boli privolaní kvôli rušeniu nočného pokoja,“ dozvedeli sme sa priamo na akcii. Po skončení vystúpenia sa už zábava niesla v pokojnejšom duchu. Kto sa párty zúčastnil a ako sa známe tváre zabávali, si môžete pozrieť v našej GALÉRII a na VIDEU.

Polícia na JOJ párty

Viac o téme: Tv Joj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu