Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poznáme porotu novej SuperStar: Nechýba Habera, ale tí ďalší... Neuveríte, koho tam dosadili!

Paľo Habera Zobraziť galériu (5)
Paľo Habera (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Už čoskoro televízia Markíza prinesie na svoje obrazovky novú sériu speváckej šou SuperStar. Do porotcovského kresla aj tentorkát zasadne neodmysliteľná súčasť projektu a postrach všetkých nádejných spevákov - Pavol Habera (55). Ďalšie tri mená sú však veľkým prekvapením. Neuveríte, kto všetko sa objaví za porotcovským stolíkom!

Televízia Markíza už nejaký ten piatok promuje novú sériu speváckej šou SuperStar, tá by sa na obrazovkách mala objaviť už čoskoro. A diváci sa opäť môžu tešiť na starú známu tvár, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou projektu. V porote sa totiž znovu objaví Pavol Habera, ktorý v minulosti už niekoľkokrát avizoval, že jeho účasť je posledná. Napokon sa ho však vždy podarilo presvedčiť.

Mená jeho ďalších troch kolegov, ktoré sa dostali na verejnosť, však mnohých prekvapia. Ako informuje portál vipstory.sk, za porotcovský stolík by si mala sadnúť speváčka Katka Knechtová, frontman skupiny Monkey Business Matěj Ruppert a raper Ben Cristovao, ktorý sa ako súťažiaci zúčastnil Česko Slovenskej SuperStar v roku 2009. Stane sa tak vôbec po prvýkrát, kedy sa bývalý účastník projektu objaví v porote. 

Viac o téme: SuperStarKatka KnechtováPaľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu