Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Odpadnete! Mareš zložil pre manželku pieseň: Zoznámili sme sa na gej svadbe, vyzeráš ako Avatar!

Leoš Mareš sa po boku Moniky zmenil na nepoznanie Zobraziť galériu (4)
Leoš Mareš sa po boku Moniky zmenil na nepoznanie (Zdroj: Instagram.com/leosmares)

PRAHA - Len pred niekoľkými dňami sa na verejnosti prevalila informácia, že Leoš Mareš (41) a Monika Koblížková (37) si po trojročnom vzťahu povedali svoje áno. Svadba prebehla v absolútnom utajení na zámku v Litomyšli a pri obrade boli prítomní iba rodičia snúbencov a svedkovia. Dnes už čerstvý ženáč nič nepopiera. Svojej manželke dokonca zložil pieseň a... No, vypočujte si to sami!

Moderátor pieseň nahral pri príležitosti 37. narodenín svojej polovičky. V nahrávke Sľub sa zveruje z pocitov k Monike, spomína na ich zoznámenie a dokonca do nej zakomponoval i svadobné sľuby. A aby to nebol len obyčajný love song, Leoš sa rozhodol rapovať!

„Začalo to nevinně na svatbě dvou kluků, venku trochu mrholilo, podal jsem ti ruku, sundal sako, zvednul deštník, a už jsme tam stáli, jako kdybychom mířili už do katedrály,“ ozrejmil Mareš, kedy medzi ním a jeho už manželkou prebleskla tá povestná iskra.

Tým však vyznanie ani  zďaleka nekončí. Pomocou textu odhalil i to, prečo pani Marešovú nazýva zdrobneninou „Avíku“. Podľa všetkého mu totiž jej výzor pripomína modrú sci-fi postavičku zo známeho filmu. „Jak kdybych tě znal odjinud. To, jak ses mi líbila, se nedá popsat slovy, holka, co je podobná Ava-ta-ro-vi,“ pokračuje ďalej v piesni.

Nuž, hoci by nie každej žene bolo príjemné, keby ju jej partner prirovnával k vesmírnej kreatúre, Monika je so svojou prezývkou zjavne spokojná. Navyše, podľa dojemného sľubu, ktorý svojej milovanej zložil, to vyzerá tak, že tento vzťah by moderátorovi mohol naozaj vydržať večne.

Viac o téme: Leoš MarešMonika Marešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu