Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenský rapový kráľ si naplno užíva život: Vieme, prečo sa s Darou nikdy nehádajú

Rytmus a Dara Rolins Zobraziť galériu (5)
Rytmus a Dara Rolins (Zdroj: SITA/Ján Slovák)

BRATISLAVA - Slovenský šoubiznisový pár, speváčka Dara Rolins a rapper Rytmus, si napriek nabitým diárom naplno užíva spoločný život.

„Dara je veľmi akčná, venuje sa malej, má stále veľa koncertov. Tie mám často aj ja. Niekedy máme obaja taký nabitý týždeň, že ani nejdem do Čiech, aj keď normálne chodievam. No keď sme už spolu, vždy si to naplno užijeme. Dara mi robí raňajky, spolu jeme, mám rád jedlo, ktoré pripravuje. Pozeráme spolu filmy a oddychujeme ako hocikto iný, v tomto nie sme ničím výnimoční. Máme radi kecanie o živote, chodíme na dovolenky, Dara má rada Bali alebo Dubaj a obaja obľubujeme Španielsko. Je to super, aj keď nie sme spolu každý deň. Sme proste akčný pár, v ktorom si každý nejako maká na tej svojej kariére,“ uviedol Rytmus.

Vždy, keď za Darou po dlhšom čase prichádza do Prahy, kde známa speváčka žije, má podľa vlastných slov pocit, akoby šiel za frajerkou, ktorú dlho nevidel. „Je to stále také vzrušujúce, akoby sme len včera začali spolu chodiť... Niekto to má tak, ako my, niekto nie,“ podotkol rapper, ktorému súčasný vzťah nadmieru vyhovuje.

„Dlho som hľadal frajerku, ktorá bude tolerantná a bude ma brať aj s mojimi chybami. Máme to tak nastavené, že si povieme, čo sa nám páči a čo nepáči, ale nikdy sa to nedostane do nejakého veľkého konfliktu. Nedávame do toho svoje ego. To je super. Všetko je to len o tolerancii. Osobne nepoznám vzťah, ktorý by bol stopercentný a iba na nás záleží, ako jednotlivé situácie dokážeme vykomunikovať. Keď nastane nejaký problém, niekto sa môže ofučať a týždeň ma môže dusiť. My to takto nemáme. Sme už dospelí a vieme, čo je pekný život,“ poznamenal Rytmus, ktorý si čím ďalej tým viac vo svojom živote váži prítomný okamih a nad tým, čo bude, sa príliš nezamýšľa.

„Snažím sa nič si už neplánovať, lebo keď mám nejaké plány a tie potom náhodou nevyjdú, tak som z toho sklamaný. Skúšam prežiť svoj život tak, aby som bol dobre naladený, mal chuť, športujem si, cestujem si, pracujem si a užívam si to. Kedysi som bol väčší workoholik, dnes využívam to, čo som vytvoril a vybudoval. Už to ide ľahšie a skôr si vyberám. A snažím sa viac oddychovať,“ povedal.

Zlom uňho nastal približne v štyridsiatke. „Človek okolo štyridsiatky si už totiž vie užívať. V štyridsiatke už viem, s kým sa chcem stretnúť, čo vyhľadávam, tie scenáre sa začnú opakovať a už hlavne viem, čo nechcem. Tak to je. Ten, kto na to nepríde do štyridsiatky, je podľa mňa potom stratený celý život. Ja som urobil v živote strašne veľa chýb, no vďaka za ne. Dnes už presne viem, čo mám robiť, aby som ich neopakoval. Aby som vstával usmiaty a pokiaľ Boh dá a budem zdravý, tak to bude super,“ uzavrel.

Viac o téme: Dara RolinsRytmus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu