Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Balúchová a Kollár v sobotu v spoločnosti: Ona v krásnych šatách, on plesal s inou!

Barbora Balúchová, Boris Kollár Zobraziť galériu (5)
Barbora Balúchová, Boris Kollár

BRATISLAVA – O zábavu mali postarané! Počas uplynulej soboty sa podnikateľ Boris Kollár (52) a matka jeho posledného dieťaťa Alexa Barbora Balúchová (30) zabávali v spoločnosti. Speváčka zažiarila v krásnych čiernych šatách, politik sa zabával však s inou kráskou.

Boris Kollár ako aj Barbora Balúchová sa túto sobotu objavili v spoločnosti. Ak by ste si mysleli, že na akciu vyrazili spolu, mýlili by ste sa. Do spoločnosti sa vybrali každý zvlášť. Boris Kollár sa objavil na Plese v opere, kde mu partnerku robila jeho najstaršia dcéra Saška, rovnako ako minulý rok.

Matka Kollárovho posledného potomka Barbora Balúchová odbehla za prácou do Dolnej Stredy, kde mala koncert. Tam sa objavila v dlhých čiernych šatách, akoby išla na ples a nie na koncert. A  treba priznať, že v nich vyzerala naozaj krásne a veče,r ako sama povedala, si užila. Rovako ako otec jej syna Alexa Boris, ktorý pridával počas plesu na sociálnu sieť jeden záber za druhým.

 „Priatelia, ďakujem za včerajší zážitok. Ďakujem vám za krásne správy, ktoré mi posielate, sú mojim hnacím motorom, že to čo robím, má zmysel. Síce dnes som po včerajšom koncerte ako chodiaca mŕtvolka, ale viem, že si organizmus zvykne a každým koncertom bude ranný Alexkov budíček ľahší,“ napísala speváčka na sociálnu sieť v nedeľu ráno. Fotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Viac o téme: Barbora BalúchováBoris KollárPles v opere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu