Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Banášovej otec to vôbec netají: Z Adelinej svadby s Viktorom je vydesený dodnes!

Viktor Vincze a Adela Banášová Zobraziť galériu (5)
Viktor Vincze a Adela Banášová

BRATISLAVA - Adela (37) a Viktor (26) Vinczeoví si svoje „áno“ povedali v júni tohto roku. Na svadbu tejto prominentnej dvojice si v stredu verčer vo svojej talkshow zaspomínal aj moderátorkin otec - Jozef Banáš (69), ktorý dokonca bez okolkov šokujúco priznal, že z ich veselice je vydesený dodnes. Čo je za tým?

„Na kus reči“ – takto znie názov talkshow spisovateľa Jozefa Banáša, ktorý v priestoroch malej sály Strediska kultúry spovedá známe osobnosti zo Slovenska. Uplynulá streda bola však tak trochu „iná“. Úlohu moderátora si totiž vymenil so svojím zaťom Viktorom Vinczem a do kresla pre hostí si naopak zasadol práve on.


Intímne priznanie Viktora Vinczeho: Takáto je pravda o jeho plodnosti!


A hoci markizák už má s moderovaním nemalé skúsenosti, počas večera nezabudol párkrát poznamenať, že túto zodpovednú úlohu prijal „v slabej chvíli“, keď ešte netušil, aké to bude stresujúce. Toho sa samozrejme chytil aj ostrieľaný prozaik, ktorý si svojho zaťa doberal s tým, že tentoraz nejde len o strohé čítanie už vopred napísaných textov, ale o skutočné moderátorské schopnosti.  

Jozef bránice prítomných ďalej pošteklil aj zaujímavými historkami zo svadby svojej dcéry Adely. Nezabudol napríklad okomentovať tanečné kreácie jednotlivých hostí, ktoré sa mu zdali akési iné ako za starých čias. „Ja som z vašej svadby vydesený doteraz,“ vtipne poznamenal s tým, že kedysi ľudia tancovali vášnivejšie a oveľa citlivejšie ako teraz, čo sa mu v konečnom dôsledku potvrdilo práve pri tejto slávnostnej príležitosti... Nuž, pán Banáš, je skrátka klasik!

Uplynulú stredu uvádzal spisovateľ Jozef Banáš svoju talkshow trochu inak než obvykle. Za moderátora si totiž zvolil svojho zaťa, Adelinho manžela Viktora Vinczeho.
Zobraziť galériu (5)
Uplynulú stredu uvádzal spisovateľ Jozef Banáš svoju talkshow trochu inak než obvykle. Za moderátora si totiž zvolil svojho zaťa, Adelinho manžela Viktora Vinczeho.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Adela BanášováJozef BanášViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu