Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kollárova vyplastikovaná exmilenka: Takto sa zmenila... PREBOHA, ona má len 25?!

Barbara Bátorová Zobraziť galériu (20)
Barbara Bátorová

BRATISLAVA - Toto nemôže byť ona! Barbara Bátorová (26) sa do povedomia dostala, keď si ako 20-ročná žabka začala románik s multioteckom Borisom Kollárom (52). Od čias, keď sme ich nachytali na bratislavskom letisku, uplynulo 6 rokov a brunetka teraz vyzerá úplne inak. Minimálne o 10 rokov staršie...

V roku 2011 Boris Kollár rozmaznával výletmi a luxusnými darčekmi Barbaru Bátorovú. Hoci mala brunetka len 20 rokov, bolo vidieť, že holduje návštevám u plastických chirurgov. Zjavné boli hlavne urobené prsia a prifúknuté pery. 

Niekoľko posledných rokov žila Barbara takpovediac v ústraní, neprezentovala sa ani na sociálnych sieťach. Pred pár dňami sa však ukázala na prominentnej párty a mnohým svojím výzorom isto vyrazila dych. Ak ju teda spoznali. 

Mladá Bratislavčanka totiž vyzerá inak. Zmenila farbu vlasov, ktoré si minimálne pre túto príležitosť vyžehlila dohladka, nosí ofinu a na jej tvári sú badateľné takzvané skrášľujúce zákroky. S tými sa našťastie už rozhodla prestať. 

„Tak s tým som si už dala pokoj. Prirodzenosť je teraz taká modernejšia, si myslím. Takže idem tým smerom,” povedala Barbara pre Smotánku. Konečne dobré rozhodnutie. Dnes totiž vyzerá snáď ešte staršie ako Borisova stálica Andrea Heringhová. A tá má pritom o desať rokov viac ako jej niekdajšia rivalka.  

Kollárova vyplastikovaná exmilenka: Takto
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac záberov nájdete v GALÉRII»

Viac o téme: Boris KollárBarbara Bátorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu