Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ďalšia Kollárova milenka je tehotná: Aha, aké má už bruško!

Boris Kollár Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

BRATISLAVA - O chvíľu z nej bude mamička! Hoci sa toho o údajných milenkách Borisa Kollára (52) popísalo už viac než dosť, Barbara Bátorová (26) rozhodne patrí k najvýraznejším ženám z jeho zoznamu. Pomer s multioteckom udržiavala ešte pred siedmimi rokmi, kedy sme ich spolu nachytali na bratislavskom letisku. No a dnes... Pozrite, ako vyzerá!

Do redakcie sme dostali čerstvé fotky Kollárovej ex, ktorá momentálne prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. Podľa vypuklého bruška sa z nej už čoskoro stane novopečená mamička. „Vyzerala naozaj spokojne, celá žiarila a pôsobila tak príjemne,“ dozvedeli sme sa od našej čitateľky, ktorá Bátorovú stretla v istom bratislavskom nákupnom centre, kde sa práve nechávala nalíčiť. 

Barbara Bátorová už tehotenské bruško neskryje.
Zobraziť galériu (7)
Barbara Bátorová už tehotenské bruško neskryje.  (Zdroj: archív Topky.sk)

Ďalšia Kollárova milenka je
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív Topky.sk)

Keďže Barbara mala odjakživa postavičku ako prútik, jej tehotenské krivky sú naozaj neprehliadnuteľné. A hoci sa oficiálne nevie o žiadnom Bátorovej partnerovi, podľa našich informácií by ním mal byť istý starší a solventný muž.

Nuž, vyzerá to tak, že známa sexica si bude musieť dať od pravidelného cvičenia a úprav svojho zovňajšku na chvíľku pauzu. Svoje najväčšie koníčky aj nákupy luxusného oblečenia a drahých kabeliek teraz bude musieť vymeniť za chystanie detskej výbavičky a starostlivosť o očakávaného potomka.

Viac o téme: Boris KollárBarbara Bátorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu