Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zrodila sa ďalšia Adela Banášová?! Mladá moderátorka odrovnala všetkých v sále

Jasmína Alagič a Juraj Bača Zobraziť galériu (13)
Jasmína Alagič a Juraj Bača (Zdroj: fashion tv)

BRATISLAVA - Historické priestory budovy Slovenskej filharmónie počas uplynulého víkendu patrili už v poradí piatemu benefičnému galavečeru Fashion Sparkling Charity Night. Hostiteľka večera riaditeľka Fashion Tv Gabriela Drobová (43) tento rok vybrala netradičnú moderátorskú dvojicu a urobila dobre. Mladá, krásna a inteligentná moderátorka svojím vtipom a spontánnosťou prekvapila všetkých v sále. Zrodila sa ďalšia Adela Banášová, vraveli hostia...

Pod záštitou riaditeľky Fashion TV a organizátorky večera Gabriely Drobovej sa už po piatykrát uskutočnil filantropický večer, ktorého súčasťou bola opäť móda. Práve cez ňu sa rozhodli organizátori pomôcť jednému z dobročinných projektov na Slovensku. Tentokrát sa pomohlo Bielej pastelke, pre ktorú sa vydražilo 37 200 eur.

Výnimočný večer moderovali tentokrát dvaja Slováci. Po Leošovi Marešovi a Liborovi Boučkovi sa Gabika rozhodla pre netradičnú moderátorskú dvojicu - tvár Fashion TV Jasminu Alagič a herca Juraja Baču. Obaja boli naozaj skvelí, no pri moderátorke, ktorá nie je v šoubiznise dlho, boli mnohí poriadne prekvapení. Kráska predviedla nie len pohotovosť a rečovú zdatnosť, ale aj vtip, inteligenciu a podrezaný jazýček. Ten neraz spôsobil humornú situáciu, ktorá odrovnala všetkých hostí v sále.

Zaujímalo nás preto, ako bola s moderátormi spokojná samotná organizátorka Gabika Drobová. „Išla som do rizika s tým, že som vytvorila novú moderátorskú dvojicu. Moderátorov, ktorí nie sú zabehnutí, tak ako som mala predchádzajúce roky Libora Boučka a Leoša Mareša, ktorí sú už viac ako 20 rokov na scéne a priznám sa, že  som si myslela, že budú dobrí, ale to čo predviedli, tak predčilo moje očakávania, pretože boli naozaj fantastickí a medzi hosťami sa ozaj šepkalo, že  títo dvaja určite čoskoro dostanú nejaký veľký televízny džob,“ povedala nám Drobová, ktorá za roky v šoubiznise, už vytvorila nejednu celebritu. Mnohí hostia si v ten večer šepkali, že sa zrodila nová Adela Banášová. Nechajme sa prekvapiť, či krásna Jasmina bude naozaj šliapať na päty našej najlepšej moderátorke. Čo na svoje moderovanie hovorí Alagič, sa dozviete z VIDEA.

Prosím, ospravedlňte kvalitu zvuku!

Viac o téme: Juraj BačaJasmína Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu