Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Úplne iná Dara Rolins: Neuveríte, ako vyzerá!

Dara Rolins Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins (Zdroj: Vlado Anjel)

PRAHA - Dara Rolins je od začiatku svojej kariéry známa ako blondínka. S touto farbou vlasov ju majú všetci spojenú už desiatky rokov. V najnovšom klipe si však vyskúšala rôzne premeny. A u jej fanúšikov víťazí zmena na brunetku. Neuveríte, ako skvelo speváčka vyzerá s hnedými vlasmi...

Dara Rolins je na hudobnej scéne už desiatky rokov a za ten čas nijako dramaticky svoj imidž nemenila. Občas v klipe použila parochňu, no v najnovšom počine Zákon si tých zmien vyskúšala oveľa viac. Takmer v každom zábere je iná, experimentovala s dĺžkou aj farbou vlasov. 

Speváčka zároveň vyzvala fanúšikov, aby sa vyjadrovali, ako sa im najviac páči. A výsledok je už známy. Vyhrala to ako hnedovláska. „Brunetka u vás víťazí na plnej čiare. Aj u mojej mamy a sestry,” prezradila Dara na Instagrame. 

Samozrejme, nájdu sa aj takí, ktorým táto premena nereže. No naozaj nemusia mať obavy, Rolins v realite nijaké farbenie vlasov podstúpiť nemieni. „Do toho fakt nejdem,” uviedla. Naďalej teda zostáva pri svojom blond imidži, hoci ako brunetka vyzerá aj podľa nás skvelo. Presvedčte sa v GALÉRII»

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu