Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rytmus si dupol: Toto Dara urobí a hotovo!

Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Má jasné plány! Len nedávno Dara Rolins (44) pokrstila nový album ETC, z ktorého do éteru stihla vypustiť už dva single s videoklipom. Napriek tomu, že sa na platni nachádza niekoľko spoluprác, speváčka zatiaľ predstavila klipy len k tým, ktoré nahrala sólo. Dlho to však takto nezostane. O slovo sa totiž prihlásil aj jej partner Patrik "Rytmus" Vrbovský (40).

Dara Rolins krst
Fanúšikovia zostanú vo vytržení. Prominentná dvojica v zložení Dara a Rytmus pre nich chystá poriadnu bombu. Takmer po desiatich rokoch od vydania legendárneho hitu Party Dj a šiestich rokoch vzťahu sa hudobníci konečne odhodlali k ďalšej spolupráci. Chystajú spoločný videoklip, ktorého sa mnohí už dlhý čas nevedia dočkať.

Hoci nový duet zaľúbencom vyšiel už pred niekoľkými mesiacmi na Rytmusovom novom albume, vizuálneho spracovania sa napriek nástojčivým požiadavkám fanúšikov nedočkal. Teraz je ale všetko inak. „Určite! Dokonca Patrik na tom, dalo by sa povedať, trvá. Lebo jeden duet je aj na jeho albume a na ten sa klip nerobil. Neviem, nestihol sa, nebol v pláne, nejako sme to nepreberali,“ povedala nám spokojná speváčka, keď sme jej na krste pýtali, či s jej dlhoročným partnerom plánuje nakrútiť videoklip k spoločnej piesni na jej albume ETC.

Dara a Rytmus tvoria jeden z najstabilnejších párov slovenského šoubiznisu.
Zobraziť galériu (5)
Dara a Rytmus tvoria jeden z najstabilnejších párov slovenského šoubiznisu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Pri tejto pesničke, keď sme s o tom bavili, Patrik hovoril, že by si ho zaslúžila a ja dúfam, že sa tak stane,“ neskrývala nadšenie Dara, ktorá týmto vyhlásením určite poteší niekoľko fanúšikov. A pri spomienke na to, ako vypálila ich prvá spoločná spolupráca v podaní slávneho Party DJa, veríme, že sa je na čo tešiť a opäť z toho bude poriadny hit. 

Ak vás zaujíma, prečo Dara nový album vydala až po šiestich rokoch, ako sa jej pri natáčaní videoklipu spolupracovalo s dcérkou, či aká bola atmosféra na krste albumu ETC, pozrite si video vyššie. 

Viac o téme: Dara RolinsPatrik Rytmus VrbovskýETC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu