Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zákulisie 6. kola Let's Dance: Nežnosti Varinského s frajerkou, Drobná ukázala zadok a... Prišiel aj stratený Tony Moisés!

Šporťák Peter Varinský bol na Let's Dance s priateľkou Lenkou Perželovou, Emma Drobná ukázala počas tancovania zadok a prišiel aj bývalý tanečník Tony Moisés. Zobraziť galériu (30)
Šporťák Peter Varinský bol na Let's Dance s priateľkou Lenkou Perželovou, Emma Drobná ukázala počas tancovania zadok a prišiel aj bývalý tanečník Tony Moisés. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Uplynulú nedeľu si diváci televízie Markíza mali možnosť vychutnať už šieste kolo tanečnej šou Let's Dance. To si nenechal ujsť ani vypadnutý šporťák Peter Varinský (35), ktorý si s priateľkou vymieňal nežnosti, speváčka Emma Drobná (23) počas tancovania ukázala svoj zadoček a... V spoločnosti sa po dlhom čase ukázal aj stratený tanečník Tony Moisés (37).

Šieste kolo markizáckej šou Let's Dance sa nieslo v znamení najlegendárnejších filmových a muzikálových tanečných čísiel. Na televíznych obrazovkách sa bez pochýb bolo na čo pozerať. No aj keď sa kamery vypli, tak bolo o zábavu postarané. 


Náhrada za Vajdovú, narážky na Adelinho ex a kráľovná Evelyn!


V hľadisku nechýbal ani šporťák Peter Varinský, ktorý spomedzi súťažiacich vypadol ako prvý. Spolu s ním do spoločnosti zavítala aj jeho partnerka, redaktorka z Reflexu Lenka Perželová. No a dvojica sa svojimi citmi vôbec netajila - nežné dotyky, a zamilované pohľady boli na programe počas celého priebehu šou. 

Redaktorka Reflexu Lenka Perželová si svojho priateľa Petra Varinského po celý čas nežne držala.
Zobraziť galériu (30)
Redaktorka Reflexu Lenka Perželová si svojho priateľa Petra Varinského po celý čas nežne držala.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Speváčka Emma Drobná, ktorá sa počas večera prevtelila do kože Baby z Hriešneho tanca, sa počas tancovania postarala o kučeravé myšlienky prítomných pánov. Nezbedná sukňa sa jej totiž nadvihla tak vysoko, že jej spod nej vykukol celý zadok. 

Emma Drobná počas tancovania ukázala svoj zadok.
Zobraziť galériu (30)
Emma Drobná počas tancovania ukázala svoj zadok.  (Zdroj: Vlado Anjel)

No a o prekvapenie večera sa postaral bez pochýb aj tanečník Tony Moisés, ktorý sa v spoločnosti objavil po veľmi dlhom čase. V roku 2011 totiž skončil v petržalskom sanatóriu pre závislých, v ktorom strávil dlhého 4,5 roka. Začiatkom roka 2016 sa však už výrazne schudnutý opäť vrátil do bežného života a v nedeľu prišiel na Let's Dance podporiť svojich tanečných kolegov. 

Tanečník Tony Moisés prišiel na Let's Dance.
Zobraziť galériu (30)
Tanečník Tony Moisés prišiel na Let's Dance.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Ďalšie zaujímavé zábery nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Zákulisie 6. kola Let's Dance: Nežnosti Varinského s frajerkou, Drobná ukázala zadok a... Prišiel aj stratený Tony Moisés!

Viac o téme: Tony MoisésPeter VarinskýEmma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu