Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Plač na markizáckych obrazovkách: Slzy a emotívne odkazy!

Súťažiaci z markizáckej šou nezvládol nápor emócií a pred kamerami sa rozplakal. PR článok Zobraziť galériu (5)
Súťažiaci z markizáckej šou nezvládol nápor emócií a pred kamerami sa rozplakal. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Plač, beznádej a veľká neistota. Presne to aktuálne prežíva nový súťažiaci Martin (26), ktorý je síce na Farme sotva dva týždne, no už ho prepadla psychická nepohoda a obrovský smútok za osobou, ktorá mu na statku veľmi chýba. Ako dlho to ešte citlivý čašník vydží?

Hoci na odľahlý statok prišiel len nedávno, už teraz má oči pre plač. Nový farmár Maťo Urban sa totiž v najnovšom diele nekompromisnej súťaže totálne opustil a pred kamerami sa dokonca neubránil ani slzám či melancholickým myšlienkam.


Sexi farmárka v depresiách: Takto sa opustila!


„Ja som si uvedomil, že ešte tu budem musieť byť. Proste mi niekto chýba, na kom mi dosť záleží, tak mi to došlo ľúto,“ rozcítil sa počas rozhovoru so svojou kamarátkou Michalou, ktorá sa mladého čašníka snažila rozveseliť a verbálne povzbudiť.

„Chcel by som ešte pozdraviť jedného človeka, na ktorom mi veľmi záleží a chcem len, aby vedel, že mi proste chýba a mám ho veľmi rád,“ pokračoval vo vlastnej video nahrávke Maťo, ktorý v danom momente prepadol smútku aj obavám z toho, či ho doposiaľ nekonkretizovaná osoba počká, kým sa z drsnej reality šou vráti.

Čo nového súťažiaceho dostalo do úzkych a prečo bojuje s negatívnymi myšlienkami, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Farmár Maťo sa pri myšlienke na doteraz nekonkretizovanú osobu rozplakal.
Zobraziť galériu (5)
Farmár Maťo sa pri myšlienke na doteraz nekonkretizovanú osobu rozplakal.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu