Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi farmárka v depresiách: Takto sa opustila!

Sexi farmárka je v psychickej nepohode. Zobraziť galériu (5)
Sexi farmárka je v psychickej nepohode. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na pokraji síl! Hoci Eva Zelníková (22) navonok pôsobí ako veselá a cieľavedomá hráčka, keď je sama so svojimi myšlienkami, všetky negatívne emócie razom vzbĺknu a derú sa na povrch. Potvrdilo sa to aj v dnešnej časti Farmy, v ktorej sexi blondínku zaplavili melancholické stavy, strach i značná psychická nepohoda.

Nedostatok potravy, drsné podmienky, únava a k tomu všetkému i odlúčenie od najbližších. Súťažiaci to na farmárskom statku skrátka nemajú vôbec jednoduché – a to aj napriek obrovskej motivácii či všemožnému taktizovaniu.


Zničená sexbomba z Farmy sa ukázala bez mejkapu: Plač a beznádej rovno pred kamerami!


Následky nehostinnej šou sa najnovšie podpísali aj pod psychickú nepohodu sexi farmárky Evy, ktorá v dôvernom rozhovore so svojím blízkym parťákom Stanom pôsobila nevyrovnane a totálne demotivovane. „Mala som takú sklesnutú náladu. Bola som trošku opustená,“ priznala pred kamerami so smútkom v očiach mladá podnikateľka.

„Nesmieš sa opúšťať teraz,“ snažil sa blondínke dohovoriť Stano, ktorý je na odľahlom hospodárstve jej najväčšou morálnou podporou. Prečo mala Eva depresívne stavy a čo ju viedlo k negatívnym myšlienkam, sa dozviete už dnes večer na Markíze.

Stano dohováral Eve, aby sa psychicky neopúšťala.
Zobraziť galériu (5)
Stano dohováral Eve, aby sa psychicky neopúšťala.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu