Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prekliatie Let’s Dance: Vajdová nie je jediná... Drsné zranenia, rozchody aj obrovské tragédie!

Zdá sa, akoby bolo markizácke Let's Dance prekliate. Zobraziť galériu (5)
Zdá sa, akoby bolo markizácke Let's Dance prekliate. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Prekliatie?! Aktuálna séria Let's Dance beží na televíznych obrazovkách len 5 týždňov, no už sa s ňou vezie niekoľko nepríjemných momentov. Krátko pred štartom chytili policajti Petru Vajdovú (32), ako šoféruje opitá, prvý priamy prenos poznačila obrovská tragédia, keď do nemocnice museli odviezť dramaturga šou Borisa Prša (33) s krvácaním do mozgu... A aktuálne si Petra natrhla svalový úpon, čo jej spôsobilo vnútorné krvácanie nohy. To však zďaleka nie je všetko - v celej histórii tejto markizáckej šou toho bolo oveľa viac!

Petra Vajdová opitá za volantom

Krátko pred štartom aktuálnej série šou Let's Dance chytili policajti v bratislavskej Vrakuni herečku Petru Vajdovú. Tá si za volant sadla evidentne po tom, čo si dopriala pekných pár pohárikov. Hliadka jej totiž namerala 2,4 promile alkoholu v krvi. Viac si prečítate TU»

Borisa Prša odviezli do nemocnice s krvácaním do mozgu

Ešte pred štartom prvého živého prenosu poznamenala šou obrovská tragédia. Známy redaktor a šéfdramaturg Let's Dance Boris Pršo počas generálky odpadol. Po urgentnom prevoze do nemocnice sa ukázalo, že známy Slovák mal krvácanie do mozgu. Viac si prečítate TU»

Ján Ďurovčík s barlami v rukách

Porotcovský kat dorazil na prvý živý prenos krivkajúc a s barlami v rukách. Len pár dní pred prvým finálovým kolom totiž nečakane podstúpil operáciu nohy. K tej ho dohnali neznesiteľné bolesti, ktorými mesiace trpel. 

Ďurovčík o barle

Petra Vajdová mala vnútorné krvácanie v nohe

Favoritka súťaže sa zranila počas generálky projektu, keď robila šnúru. Sťažovala sa vraj na veľké bolesti nohy a keď si sadla, už sa nevedela postaviť. Po následnom rýchlom prevoze do nemocnice sa ukázalo, že herečka má natrhnutý svalový úpon a vnútorné krvácanie v nohe. Viac si prečítate TU»

Prekliatie Let’s Dance: Vajdová
Zobraziť galériu (5)

V predchádzajúcich sériách šou Let's Dance však tiež o nepríjemné momenty nebola núdza:

Rozchod Diany Mórovej a Juraja Mokrého

Juraj Mokrý bol v roku 2009 známou tvárou, ktorá zažiarila v markizáckej šou Let's Dance - stal sa kráľom tanečného parketu. No zatiaľ, čo na obrazovkách sa mu darilo, v súkromí to išlo, naopak, dolu vodou. Po skončení projektu totiž vyšlo najavo, že Diana Mórová a Juraj Mokrý sa po šiestich rokoch vzťahu rozišli a už dlhší čas spolu nežili. 

Peter Marcin si zranil lýtkový sval

Peter Marcin hviezdil v šou Let's Dance v roku 2011. Pred bránami veľkého finále bol však nútený kvôli zdravotným problémom odstúpiť. Zranil sa pri trénovaní quickstepu, kedy si natrhol lýtkový sval. Viac si prečítate TU»

Prekliatie Let’s Dance: Vajdová
Zobraziť galériu (5)

Gabrielu Gunčíkovú museli operovať

Strieborná finalistka druhej série Česko Slovenskej SuperStar si po vypadnutí z Let's Dance musela ľahnúť na operačný stôl. V minulosti si totiž zranila koleno a problémy sa jej na tanečnom parkete vrátili. Niekoľko kôl dokonca, napriek varovaniam lekárov, speváčka vystupovala s bandážou na nohe. Po konci v projekte jej tak museli operovať meniskus.

Prekliatie Let’s Dance: Vajdová
Zobraziť galériu (5)

Rozchod Mateja Chrena a Mirky Kosorínovej

Tanečná dvojica tvorila v súkromí pár dlhých 8 rokov. Ich vzťah však napokon kvôli Let's Dance definitívne skrachoval. Svoj podiel na tom mala bez pochýb aj čerstvo rozídená herečka Elena Podzámska, ktorá v šou drala parket práve so sympatickým mladíkom. Neskôr svoj vzťah oficiálne potvrdili. Viac si prečítajte TU»

Patrika Švajdu odviezla z tréningu sanitka

Moderátor markizáckych Televíznych novín hviezdil v šou Let's Dance v roku 2011. Počas jedného z tréningov ho však musela odviezť sanitka do nemocnice. Osudným sa mu stal jive - nedokázal vstať, nebol schopný urobiť ani pár krokov. Podozrenie mal na prasknutú platničku či roztrhnutý sval. Magnetická rezonancia napokon ukázala, že išlo o vyskočenú platničku a operácia nebola potrebná. Viac si prečítate TU»

Sisa Sklovská si zranila rebrá

Speváčka sa v Let's Dance objavila tiež v roku 2011. Zo šou však vypadla už v druhom kole. Osudným sa jej stalo nepríjemné zranenie - na jednom z tréningov si totiž bolestivo zranila rebrá.

Rozvod Marianny Ďurianovej a Libora Boučka 

Moderátorka Marianna Ďurianová prekvapila v roku 2006 bleskovou svadbou s českým kolegom Liborom Boučkom. Veľmi rýchlo však nasledoval aj rozvod. Let's Dance ju totiž spojilo s donchuanom Honzíkom Novotným. Blondínka neskôr tvrdila, že on príčinou rozchodu nebol, no jednoznačne sa s ním stretávala už pred rozvodom. 

Tragická autonehoda Rasťa Žitného

Jedným z najčiernejších momentov Let's Dance je jednoznačne tragická nehoda Rasťa Žitného, ktorý sa ponáhľal do Bratislavy práve kvôli šou. Moderátor sa mal na svojej audine rútiť vysokou rýchlosťou a v pravotočivej zákrute pri obci Rohožník prešiel do protismeru. Tam zrazil dvoch cyklistov. Tragédiu neprežil len päťročný chlapček Tomáško Žilavý. Po dlhom odročovaní súdu si známy Slovák odpykal z dvojročného trestu 13 mesiacov za mrežami a rodine mal vyplatiť odškodné vo výške 61 tisíc eur. 

Prekliatie Let’s Dance: Vajdová
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Marianna ĎurianováPetra VajdováRasťo Žitný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu