Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zranený Švajda: Prekvapivé výsledky lekárskych testov!

Patrik Švajda sa už cíti lepšie. V piatok chce nastúpiť na parket. Zobraziť galériu (6)
Patrik Švajda sa už cíti lepšie. V piatok chce nastúpiť na parket.

BRATISLAVA – Ešte si poleží v nemocnici! Ako sme na topkách informovali, Patrik Švajda (39) si počas nedeľňajšieho nácviku choreografie do Let´s Dance zranil chrbticu. Nedokázal sa postaviť na vlastné nohy a z tréningu ho musela odviezť sanitka. Hoci to s ním vyzeralo zle, dnešné výsledky lekárskych testov ho príjemne prekvapili.

Patrik Švajda sa zranil počas trénovania jive-u. „Paradoxné je, že mi ruplo v chrbte pri jednoduchej tanečnej pozícii. Na piatkové kolo sme totiž mali pripravené aj oveľa zložitejšie akrobatické kúsky. Vtedy sa mi nič nestalo,“ povedal Švajda, ktorý je od nedele hospitalizovaný na bratislavských Kramároch.

Jeho ďalšia účasť v tanečnej šou závisela od výsledkov magnetickej rezonancie. Tie dostal do rúk dnes. „Testy ukázali, že mám vyskočenú platničku. No našťastie to nie je na operáciu, ale na konzervatívnu liečbu. Čaká ma cvičenie a elektroliečba,“ vysvetlila tvár markizáckeho spravodajstva. 
 
Ako sme sa od moderátora ďalej dozvedeli, dnes už dokázal chodiť: „Urobil som pár krokov, takže je to lepšie.“ Či sa ale objaví v piatok na parkete, je stále otázne. „Nechcem zatiaľ robiť žiadne závery. Rozhodnem sa vo štvrtok. Ak to čo i len trochu pôjde, vystúpim. Mám vybrať ešte tri infúzie. V stredu by som chcel ísť domov,“ uzavrel Švajda. 
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu