Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ráž otvorene priznáva: Stále sa učím chodiť, za koncert schudnem 2,5 kila a... Tomuto neuveríte!

Jožo Ráž Zobraziť galériu (10)
Jožo Ráž (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Toto doteraz vedel iba málokto! Legendárna skupina Elán v októbri vystúpi na open air koncert v Trnave. Pri tejto príležitosti sa v Bratislave konala tlačová konferencia, ktorej sa zúčastnili hlavní členovia skupiny, Jožo Ráž, Vašo Patejdl i Ján Baláž. Známi rockeri bez problémov odpovedali na všetky zvedavé otázky prítomných novinárov.

Na prekvapenie mnohých líder skupiny Elán Jozef Ráž otvorene prezradil, čo mnohí dodnes netušili. Na tlačovej konferencii k blížiacemu sa megakoncertu, ktorý sa bude konať na futbalovom štadióne v Trnave, prezradil, že aj po 18 rokoch od dopravnej nehody sa učí stále  chodiť.

Tlačovka Elán
Na otázku, či pred koncertom robí nejaké fyzické tréningy, aby ich zvládol, odvetil: „Čo sa týka tréningov, tak ja 3-krát týždenne trénujem s fyzioterapeutom hodinu, to preto, aby som vedel chodiť a to všetko, lebo po tej nehode som mal veľké problémy,“ odvetil Ráž a pokračoval: „Musíme to pred koncertom natrénovať, aby sme to zvládli, ten koncert je bohovsky ťažký. Ja za koncert schudnem 2,5 kila. Jednoducho, keby tie hlasivky neboli vo forme, tak to neodspievam.“

Zaujímavosťou pre fanúšikov je určite aj fakt, že rockeri, ktorí sú známi tým, že si vedia vypiť, priznali, že pred koncertom sú zdržanliví. „Alkohol pred koncertom nepijeme, maximálne jeden panák na uvoľnenie hlasiviek,“ povedal Jožo, ktorý sa nevyhol ani otázke, aké sú ich fanúšičky po rokoch.

„Babka, mamka a vnučka. Fanúšičky sú stále rovnaké, sú bohovsky krásne a bohovsky chcú všetko, no ale my to nemôžeme všetko absolvovať a uspokojiť, takže my sme chránení bodyguardami a k nám sa nik nedostane,“ dodal na záver s úsmevom spevák.

Viac o téme: Jožo Ráž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu