Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hospodárová provokovala na obraze: Pozrite, ako sa ukázala divákom!

Jana Hospodárová Zobraziť galériu (7)
Jana Hospodárová

BRATISLAVA – Takto ju vidieť málokedy! Moderátorka markizáckych Športových novín Jana Hospodárová (41) sa divákom prihovára vždy dokonale upravená. A inak to nebolo ani v nedeľu večer. Výnimkou bol akurát jej outfit, ktorým jemne provokovala, a to najmä mužských športových priaznivcov. Pozrite, čo mala na sebe!

Prekvapila! Moderátorka Športových novín Jana Hospodárová nepatrí k ženám, ktoré si na seba oblečú hocičo. Na obraze, ale aj v súkromí, by ste u nej vyzývavé oblečenie čakali márne. Je to konzervatívna dáma, ktorá zo svojho tela veľa neukazuje.

V nedeľňajšom priamom prenose sa však predviedla divákom tak, ako to u nej veru nebýva zvykom. Pozorné mužské oko si totiž určite všimlo, že blondínka má na sebe priesvitnú bielu blúzku. Hoci moderátorka stavila na jednoduchosť, v rafinovanej transparentnej blúzke odhalila, čo sa dalo.

O vzrušujúcejšie chvíle v športových správach sa tak postaral priesvitný materiál zvoleného Jankinho kúsku, spod ktorého jej bolo vidno bielu podprsenku. Zábery určite potešili najmä pánov, ktorí pri pohľade na túto sympatickú Slovenku mali aspoň na okamih zaručene hriešne myšlienky. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Jana Hospodárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu