Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Večne slobodná Hospodárová prehovorila o svojej orientácii: Tak je alebo nie je LESBA?!

Jana Hospodárová Zobraziť galériu (5)
Jana Hospodárová

BRATISLAVA - Takto to je! Jana Hospodárová (40) nepatrí k ženám, ktoré by boli známe svojimi románikmi. Práve naopak, v jej živote boli azda len traja muži o ktorých sa verejne vie. Napriek tomu je dodnes slobodná. Roky sa preto šíria informácie, že za to môže jej orientácia - vraj blondínku priťahujú viac ženy ako muži. Moderátorka sa rozhodla prehovoriť!

Jana Hospodárová je obľúbenou slovenskou moderátorkou, ktorá sa na televíznych obrazovkách objavuje už dlhých 20 rokov. No hoci sa o mnohých jej kolegyniach verejne hovorilo s kým randia a po koho boku sa objavujú, v prípade blondínky sa tieto veci príliš neriešili.

Veď napriek tomu, že tento rok oslávila 40-ku, v jej živote boli doposial len traja muži, o ktorých vedela verejnosť - randila s hudobníkom Jurajom Černým, hovorilo sa o romániku s Jiřím Kornom a nedávno sa plavovláska rozišla s argentínskym režisérom Pablom Leonom. 

Napriek tomu je však kráska stále slobodná a bez detí. Mnohí preto začali špekulovať, či za tým nie je jej orientácia. Dokonca aj mnohé lesbičky a gayovia sa hrdili tým, že stopercentne je jednou z nich. No zdá sa, že všetko sú to len klebety. Hospodárová sa totiž rozhodla prehovoriť. 

„Vážení a milí, prepáčte, že obťažujem týmto osobným statusom, ale NIE SOM LESBA. Preto tento názor o sebe nerada čítam ani o ňom nerada počujem. Akosi sa hlúpo dostal do povedomia Slovákov, je však chybný,“ napísala markizáčka otvorene na svoj Facebook, s tým, že proti homosexuálom samozrejme nič nemá. 

Jana Hospodárová na sociálnej sieti Facebook vyvrátila špekulácie o svojej orientácii.
Zobraziť galériu (5)
Jana Hospodárová na sociálnej sieti Facebook vyvrátila špekulácie o svojej orientácii.  (Zdroj: Facebook J.H.)

Viac o téme: Jana Hospodárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu