Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vittekovej EX už nie je sám: V spoločnosti s novou láskou... Pozrite, je to kus!

Michal Nemtuda sa v spoločnosti objavil s novou priateľkou. Zobraziť galériu (4)
Michal Nemtuda sa v spoločnosti objavil s novou priateľkou.

BRATISLAVA - Už má za ňu náhradu! Odkedy sa Patrícia Vitteková (37) a Michal Nemtuda (30) rozišli, talentovaný režisér a herec sa v spoločnosti so žiadnou inou ženou po boku neobjavil. A hoci sa už istý čas šuškalo, že by umelec mal novú partnerku, oficiálne vzťah nikdy nepotrvrdil a na prominentných akciách sa zúčastňoval sám alebo s priateľmi. Až doteraz!

Michala sme totiž pred pár dňami stretli na vernisáži Anabely Žigovej, ktorá v Starom meste vystavovala svoje obrazy vytvorené zo zlata. A nebol tam sám! Na prehliadku si priviedol krásnu brunetku, ktorá ho po celý čas ochotne sprevádzala. Hoci sa párik na verejnosti snažil vyvarovať romantickým gestám či dotykom, dojem, že sú spolu, nakoniec potvrdili nežnôstky pred Univerzitnou knižnicou. 

Zdá sa, že Michal má slabosť práve na snedé dámy s tmavou farbou vlasov. Jeho priateľka je totiž taktiež brunetka, rovnako ako jeho ex Patrícia Vitteková či Michaela Ngová, ktorú režiser opustil po škandále s českým pornokastingom, o ktorom nemal ani tušenia a šokujúcu správu sa dozvedel práve z médií. Snáď mu to teda po všetkých rozchodoch vyjde a s touto sympatickou slečnou bude konečne šťastný. 

Michala Nemtudu sme v tejto súvislosti aj oslovili, no doposiaľ nám na naše otázky neodpovedal. 

Michal Nemtuda vzal priateľku na vernisáž.
Zobraziť galériu (4)
Michal Nemtuda vzal priateľku na vernisáž.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Vernisáž Super pocit

Viac o téme: Michal Nemtuda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu