Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi herečka z Kameňáku (43) odhodila zábrany: Na verejnosti vetrala kompletne holé prsiská!

Alice Bendová sa ukázala hore bez. Zobraziť galériu (7)
Alice Bendová sa ukázala hore bez. (Zdroj: Instagram A.B.)

PRAHA - Nahé prsia ako na výstave! Herečka Alice Bendová (43) veľmi rada zvádza opačné pohlavie a so svojimi zvodnými krivkami sa v pravidelných intervaloch ochotne delí aj s fanúšikmi na internete. Sexepílom pri slastnom leňošení nešetrila ani tentoraz. Mužskému osadenstvu totiž vystavila na obdiv kompletne holé silikónové vnady.

To je ale provokatérka! Česká herečka Alice Bendová sa v našich končinách dostala do povedomia verejnosti najmä vďaka úlohe sexi učiteľky a manželky mestského policajta, ktorú stvárnila vo štvrtej časti nezabudnuteľnej komédie Kameňák.


Zo sexi herečky z Kameňáku starena: Jej nechutné VIDEO ani nedopozeráte!


V obľúbenom počine blondínka neváhala poodhaliť aj svoje zvodné krivky, čím si na svoju stranu získala obrovské množstvo mužských fanúšikov. Tých mimoriadne potešila aj v týchto dňoch, keď na svojom instagramovom účte zverejnila sériu poriadne šteklivých fotografií.

Svojim priaznivcom sa totiž bez problémov ukázala bez vrchného dielu bikín, čím vystavila na obdiv holé silikónové poprsie. A hoci si napumpovaný dekolt rafinovane prekrývala, pánom veľa priestoru pre fantáziu rozhodne nenechala. Nuž, milovníci nadrozmerných predností majú pri tejto sexici doslova raj na zemi.

Sexi herečku hore bez si môžete vychutnať aj na ďalších záberoch v našej GALÉRII »

Viac o téme: Alice Bendová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu